Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep, in topul jucatoarelor care ne-au inspirat in 2014

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in topul jucatoarelor care ne-au inspirat in 2014

Romanca a incheiat anul pe locul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin si a fost inclusa in topul celor mai bune jucatoare din 2014. continuă pe Adevărul

Jucatori care ne-au inspirat in 2014: Simona Halep a impresionat prin tehnica perfecta de care dispune (Tennisnow.com)

Simona Halep a avut un an 2014 cu multe rezultate bune, jucatoarea din Romania reusind sa ajunga pentru prima data intr-o finala de turneu de Grand Slam Roland Garros). De asemenea, Simona s-a aflat si pe locul doi in clasamentul WTA. Halep a impresionat prin tehnica perfecta de care dispune - Tennisnow. com.

Simona Halep, tehnica perfecta

Siteul specializat tennisnow. com o enumera pe Simona Halep in lista de Jucatorii care ne-au inspirat in 2014 si afirma ca tenismena romanca a impresionat in acest an prin tehnica perfecta de care dispune.

Conditia prin care Simona Halep poate ajunge numarul unu mondial

Pentru Simona Halep provocarile viitorului sunt numeroase, dar dintre acestea doua tinte se disting de la distanta, si anume castigarea unui turneu de Mare Slem, respectiv ocuparea primului loc in clasamentul WTA.

Simona Halep a pus umarul la contractul urias semnat de WTA

WTA a semnat zilele trecute cel mai mare contract din istoria sa, cedand drepturile tv pentru 535 de milioane de euro, pe zece ani. Numele Simonei Halep apare mentionat de WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )