Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

B1 B1,
Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o. continuă pe B1

Simona Halep, nainte de Australian Open: Mi-am asumat un risc stnd acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul n pamnt si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open, desi si-a asumat un risc cand a ales sa stea mai mult acasa si sa se odihneasca.

Simona Halep obtine prima victorie dupa cinci luni si continua la Australian Open

Intrata in competitia de la Australian Open fara prea multe pretentii dupa accidentarea suferita la spate in toamna lui 2018 si o perioada de pregatire extrem de scurta, Simona Halep a trecut de primul tur la Melbourne dupa un meci intens contra unei jucatoare de forta, Kaia Kanepi din Estonia.

Andy Murray invins in primul tur la Australian Open dupa un meci epic. Ar putea fi ultimul meci din cariera!

Pentru Andy Murray partida cu Roberto Bautista Agut ar putea fi ultima de la Australian Open, turneu unde a disputat cinci finale, si chiar din cariera de jucator profesionist.

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO. La ce ora incepe meciul lui Halep la Australian Open

SIMONA HALEP-KAIA KANEPI LIVE VIDEO Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, va avea o adversara foarte dificila in prima runda a turneului Australian Open, cel dintai de Mare Slem al anulu.

Cristian Tudor Popescu, reactie spectaculoasa dupa victoria Simonei Halep la Australian Open

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria muncita a Simonei Halep in fata Kaiei Kanepi in primul tur la Australian Open. Sa nu ne entuziasmam acum, sa nu ne imbatam cu.

INTERVIU Simona Halep: Darren Cahill mi-a recomandat un alt antrenor si o sa tin cont de sfatul lui!

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Australian Open, dupa un meci complicat cu estonianca Kaia Kanepi.

Simona Halep inainte de Australian Open: Sunt in urma cu totul, cu pregatirea si meciurile

Cu doar doua zile inaintea debutului la Australian Open, unde are de aparat punctele obtinute in 2018 pana in finala, Simona Halep recunoaste ca trebuie sa munceasca mai mult pentru a recupera perioada lunga de inactivitate.

Simona Halep, calificare muncita in turul II la Australian Open

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, s-a calificat, nu fara dificultate, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, luni, la Melbourne, dupa ce a.

Simona Halep, dezlantuita in timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open. Cap sec

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit si le-a.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )