Libnet.ro
UNICEF

05:45

Simona Halep, dezlantuita in timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open. Cap sec

Antena3 Antena3,
Simona Halep, dezlantuita in timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open. Cap sec

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit si le-a. continuă pe Antena3

Simona Halep, inainte de debutul la Australian Open: Mi-am asumat un risc stand acasa putin mai mult. Acum trebuie sa las capul in pamant si sa muncesc

Simona Halep, locul 1 mondial, a declarat, sambata dimineata, intr-o conferinta de presa la Melbourne, ca este motivata inainte de Australian Open. Este o mare diferenta fata de anul trecut, pot.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

DigiSport: CTP stie ce a strigat Simona spre loja, n timpul meciului cu Kanepi: De nu stiu cte ori a facut-o

Pentru Simona, a fost abia al doilea meci jucat in acest an, iar acest lucru s-a vazut, avand in vedere ca partida a fost una foarte solicitanta din punct de vedere fizic. O spune chiar si jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care stie ce a strigat Simona spre loja sa in timpul disputei.

Halep proba incaltaminte in timpul tragerii la sorti de la Australian Open. Cine i-a spus ca va juca cu Kaia Kanepi

Liderul mondial al clasamentului de tenis, Simona Halep, a declarat sambata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Melbourne, ca este pregatita pentru primul Grand Slam al anulu.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

Simona Halep, in turul II de la Australian Open, dupa ce a trecut in trei seturi de cosmarul Kaia Kanepi

Simona Halep s-a calificat, marti, in turul al II-lea de la Australian Open, dupa ce a trecut de estona Kaia Kanepi, care o eliminase anul trecut, in primul tur, de la US Open. Lidera WTA 27 de ani) a invins-o.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

Semnal de alarma pentru Simona Halep la Melbourne

Pe Simona Halep o asteapta un turneu Australian Open infernal, drumul spre o posibila reeditare a finalei din 2018 fiind extrem de dificil.

Halep, exclusa din randul favoritelor la Australian Open: Becker a explicat ce ii lipseste Simonei in acest moment

Simona Halep 1 WTA) va juca, in aceasta dimineata ora 10, Eurosport) in turul I de la Australian Open, urmand sa o intalneasca pe Kaia Kanepi 71 WTA).

Halep da peste o jucatoare in mare forma la Australian Open: Viitoarea adversara a Simonei are un sezon de vis in 2019

Simona Halep 1 WTA) s-a chinuit cu Kaia Kanepi 71 WTA) care, la randul ei, nu jucase niciun meci din luna septembrie, fiind accidentata. in turul II, misiunea liderului mondial va fi si mai dificila.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )