Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat un loc fata de saptamana trecuta si se afla pe pozitia a doua in clasamentul mondial feminin WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a pierdut finala. continuă pe Antena3

Clasamentul WTA: Simona Halep a revenit pe locul doi - Se afla la 239 de puncte in urma lui Naomi Osaka

Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul WTA, sportiva noastra aflandu-se la 239 de puncte in urma liderului Naomi Osaka. Podiumul este completat de Angelique Kerber. Romania mai are doar trei jucatoare in TOP 100: Halep 2), Buzarnescu 29) si Cirstea 93).

CALCULE Sanse foarte mici ca Simona Halep sa revina pe locul 1 WTA dupa turneul de la Roma

Simona Halep ar fi redevenit liderul mondial al clasamentului WTA, daca ar fi castigat finala de la Madrid cu Kiki Bertens.

Simona Halep, invinsa in finala de la Madrid de Kiki Bertens (4-6, 4-6)

Jocul Simonei Halep a functionat pana la 4-2 in primul set, moment din care Kiki Bertens a legat sase game-uri la rand. Cu un usor blocaj instalat la nivel mental, Simona nu a reusit sa gaseasca solutii pentru ofensiva olandezei 25-9 la lovituri castigatoare pentru olandeza), iar Bertens s-a impus meritat in finala de la Madrid 6-4, 6-4, dupa o partida care a durat o ora si 28 de minute). infrangerea nu ii permite Simonei sa revina pe locul intai in clasamentul WTA, pozitie pe care va ramane, cel putin momentan, Naomi Osaka. Se actualizeaza.

Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid (19:30). Toate informatiile despre marele meci

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

LIVE Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid (20:00)

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

LIVE Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep va disputa finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

Asa am trait Simona Halep contra lui Kiki Bertens in finala de la Madrid

Pentru a patra oara in cariera Simona Halep a disputat finala turneului WTA Premier Mandatory de la Madrid. Meciul a dost live text in aceasta pagina dupa ora 19:30.

WTA Madrid: Simona Halep vs Kiki Bertens (19:30) / Miza dubla pentru Halep - al treilea trofeu la turneul spaniol si locul 1 mondial

Simona Halep 3 WTA) va disputa sambata finala cu numarul 35 a carierei si a patra la turneul Premier Mandatory de la Madrid. Romanca o va infrunta pe olandeza Kiki Bertens 7 WTA), jucatoare in fata careia a pierdut anul trecut titlul de la Cincinnati. Partida de astazi va avea o miza dubla pentru Halep: al treilea trofeu la competitia spaniola si numarul 1 in clasamentul mondial. Confruntarea este programata la ora 19:30 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep pierde finala de la Madrid si rateaza sansa de a reveni pe locul 1 mondial. Bertens a fost prea buna

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, a fost invinsa de olandeza Kiki Bertens, numarul 7 in lume, cu 6-4, 6-4, sambata, in finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale i.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Madrid. Constanteanca a invins-o in semifinala pe Belinda Bencic, cu scorul de 6-2, 6-7, 6-0 si este la o singura victorie de revenirea pe locul 1 in clasamentul WTA. Simona va intalni in ultimul act al competitiei invingatoarea din meciul Sloane Stephens Kiki Bertens. Spune-ne, [] .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )