Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe . continuă pe Playtech

Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Fosta castigatoare a turneului din Franta, numarul 2 WTA este cotat drept favorit de bookmakeri. Simona Halepare o cota de 5. 50 pentru un succes la.

FOTO Simona Halep a plecat la Roma cu un avion privat - Cele mai importante detalii despre turneul de la Foro Italico

Simona Halep a plecat joi la Roma la bordul unui avion privat. Sportiva noastra va fi cap de serie numarul unu la turneul Premier 5 de la Foro Italico, dar si la Roland Garros. Intra in material pentru a vedea cele mai importante detalii despre competitia de pe zgura italiana.

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep. Toni Iuruc, jignit de vedeta TV: Rimeaza cu

Radu Banciu a facut-o praf pe Simona Halep, jignindu-i iubitul. Jurnalistul a facut o mai multe comentarii jignitoare despre relatia pe care sportiva o are cu omul de afaceri Toni Iuruc. Prezentatorul TV spune ca numele iubitului numarului 2 WTA rimeaza cu ciuruc si ca acesta este un nimeni. Radu Banciu, atac dur la Simona .

Roland Garros se va disputa cu spectatori. Cum va arata in acest an Openul Francez, turneul de Grand Slam la care Simona Halep se simte cel mai bine

Spectatorilor le va fi permis accesul la Openul Francez din aceasta luna, au anuntat organizatorii competitiei luni, transmite Euronews. Roland Garros se va disputa cu.

Roland Garros ramane fara principala favorita: Motivul pentru care Ashleigh Barty nu va juca - Simona Halep, cap de serie numarul unu la Paris

Campioana en-titre a competitiei de la Paris, Ashleigh Barty a anuntat pe pagina personala de Instagram ca nu isi va apara titlul cucerit in 2019 pe zgura de la Paris. Liderul ierarhiei WTA nu va juca la Roland Garros in toamna acestui an.

Vestea de ultima ora primita de Simona Halep. Este afectata dupa anuntul italienilor

Simona Halep revine saptamana viitoare in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este o competitie la care romanca spera sa aiba parte de o pregatire cat mai buna inainte de Roland Garros. Se va juca tot pe zgura, dar conditiile vor fi diferite fata de ceea ce se va intampla .

Serena Williams, refuzata la Roland Garros. Rivala Simonei Halep, cerere ciudata

Serena Williams le-a cerut organizatorilor de la Roland Garros sa nu fie obligata sa stea in acelasi hotel cu ceilalti sportivi prezenti la turneu, insa acestia au refuzat-o. Serena Williams, refuzata la Roland Garros Astfel, organizatorii de la Roland Garros au au anuntat-o pe jucatoarea americanca ca nu se pune problema unui favor. in atari .

Ce spune Serena Willliams dupa eliminarea de la US Open - Lamuriri despre o participare la Roland Garros

Visul Serenei Williams de a cuceri cel de-al 24 titlu de Grand Slam s-a oprit in semifinalele de la US Open, acolo unde Victoria Azarenka s-a dovedit a fi mai buna 1-6, 6-3, 6-3). La finalul partidei de pe Arthur Ashe, Serena a adus lamuriri in legatura cu o eventuala participare la Roland Garros.

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )