Libnet.ro
UNICEF

17:00

Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Playtech Playtech,
Simona Halep, luata sub garda? Ion Tiriac, dezvaluiri uimitoare: Facem lagar nazist din tenis?!

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, proprietarul turneului de la Madrid, a vorbit in cadrul unui interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor despre restrictiile severe care le-au fost impuse jucatorilor de tenis pe fondul pandemiei de coronavirus. Simona Halep, luata sub garda? De altfel, muti sportivi s-au plans la US Open de conditiile de . continuă pe Playtech

Simona Halep, calatorie de lux la Roma. Imaginea care spune totul

Simona Halep profita din plin de timpul liber. Jucatoarea de tenis a plecat la Roma, cu operatorul roman de zboruri VIP Tiriac Air. Simona Halep, la Roma. Tenismena a calatorit cu Tiriac Air Simona Halep a crescut intr-un an cat altii in zece. Astazi, numele ei este pe buzele tuturor si are lumea la picioare.

Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP. Este, cu adevarat, scandalul saptamanii

Ion Tiriac, in varsta de 81 de ani, a comentat pentru GSP. ro controversa care s-a nascut a US OPen dupa descalificarea liderului mondial Novak Djokovic. Ion Tiriac i-a dat replica neasteptata lui CTP Contextul a fost urmatorul: in meciul din optimi caare s-a disputat contra lui Pablo Carreno Busta, la scorul de 6-5 in favoarea .

Simona Halep se umple de bani! Poate incasa o avere in cel mai scurt timp

Simona Halep a jucat un singur turneu in ultimele sapte luni, cel de la Praga, pe care l-a si castigat. Dar a fost o competitie de mica anvergura, cu un premiu de doar 25. 000 de dolari. O suma mult sub cele pe care Simona era obisnuita sa le incaseze inainte de pandemia de coronavirus. Dar .

Cum arata fosta iubita a lui Ion Tiriac la 51 de ani. Ea i-a daruit afaceristului doi copii superbi!

Sophie Ayad 51 de ani) este mama a doi dintre copiii lui Ion Tiriac, Karim 24 de ani) si Ioana 21 de ani). Jurnalista de origine egipteana, Sophie l-a cunoscut pe fostul tenisman roman la Munchen, in urma cu 28 de ani. La acea vreme, Tiriac desfasura deja afaceri importante in Germania. Sophie Ayad si .

Ion Tiriac, despre descalificarea lui Novak Djokovic: Foarte dificil de spus daca s-ar fi procedat la fel cu Serena, Nadal sau Federer

US Open si-a pierdut principalul favorit dupa un incident regretat de liderul mondial, iar Ion Tiriac a comentat in stilu-i propriu eliminarea lui Novak Djokovic de la Flushing Meadows.

Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros. A fost facut anuntul oficial

Simona Halep este privita ca avand prima sansa la castigarea Roland Garros-ului, in special dupa ce invingatoarea de anul trecut, australianca Ashleigh Barty, a precizat ca nu va fi prezenta anul acesta a Openul Frantei. Simona Halep, veste excelenta la Roland Garros Astfel,casele de pariuri ii acorda Simonei cota 6 la castigarea Grand Slam-ului pe .

Radu Banciu o face praf pe Simona Halep. Toni Iuruc, jignit de vedeta TV: Rimeaza cu

Radu Banciu a facut-o praf pe Simona Halep, jignindu-i iubitul. Jurnalistul a facut o mai multe comentarii jignitoare despre relatia pe care sportiva o are cu omul de afaceri Toni Iuruc. Prezentatorul TV spune ca numele iubitului numarului 2 WTA rimeaza cu ciuruc si ca acesta este un nimeni. Radu Banciu, atac dur la Simona .

Cum a aparut Simona Halep alaturi de Toni Iuruc, la un eveniment deosebit de important. Foarte rar o vezi asa FOTO

Simona Halep traverseaza o perioada de glorie pe toate planurile, mai ales ca, recent, tenismena romanca a primit titlul de cea mai buna jucatoare a lunii august. Nominalizarea a avut loc in urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, dupa ce Simona a castigat luna trecuta turneul de la Praga, al doilea titlu consecutiv dupa .

Simona Halep, parasita! Ce se intampla cu sportiva chiar inainte de turneul de la Roma

Simona Halep revine in circuitul WTA saptamana viitoare, cand va participa la turneul WTA de la Roma. in ciuda faptului ca este vorba despre un turneu de categorie Premier 5, Simona nu il va avea alaturi pe Darren Cahill. Antrenorul australian este in aceasta perioada in SUA, unde comenteaza meciurile de la US Open pentru .

Simona Halep, favorita la Roland Garros. Ce cota are Serena Williams

Simona Halep se pregateste pentru Roland Garros. Fosta castigatoare a turneului din Franta, numarul 2 WTA este cotat drept favorit de bookmakeri. Simona Halepare o cota de 5. 50 pentru un succes la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )