Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, victima hackerilor: ce mesaje de teapa au aparut pe Instagram

Playtech Playtech,
Simona Halep, victima hackerilor: ce mesaje de teapa au aparut pe Instagram

Simona Halep are un cont de Instagram cu peste 1,3 milioane de abonati. Acesta a ajuns in mana altcuiva si a fost umplut de spam. Mesajele duc catre un site pe care ar fi bine sa nu-l. continuă pe Playtech

Unde isi doreste Simona Halep sa faca nunta si ce spune despre copiii ei. N-as vrea sa nu-mi iasa!

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viata ei personala sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atentia mai mult prin performantele reusite pe tereneul de tenis. Dupa succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat sa vorbeasca despre nunta, familie si copii. Simona Halep vrea sa faca nunta in Romania Dupa ce in .

Inedit. Simona Halep, intervievata de instagrammeri

Simona Halep, cel mai iubit si admirat roman al momentului, a acordat interviuri creatorilor de cont.

Simona Halep, in vacanta in Grecia alaturi de noul iubit! in ce ipostaza BOMBA au fost surprinsi cei doi pe nisipul fierbinte (FOTO)

Simona Halep a plecat intr-o scurta vacanta in Grecia, la Santorini, dupa ce le-a prezentat romanilor trofeul de la Wimbledon.

FOTO Simona Halep, imagini din vacanta cu noul iubit. Unde se relaxeaza cei doi, departe de ochii curiosilor

Simona Halep si Toni Iuruc traiesc o frumoasa poveste de dragoste, relatia lor fiind de acum asumata de ambele parti.

Bomba mondena explodeaza: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Smiley a aruncat Internetul in aer, dupa ce a postat o fotografie in care apare alaturi de a treia tenismena a lumii, Simona Halep, potrivit libertatea. ro.

Adevarul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis si nunta de vis, intr-un interviu cu instagramerii romani

Simona Halep a acceptat sa raspunda la cateva intrebari puse de instgrammeriintr-o conferinta inedita, realizata in miscare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea in Piata Ovidiu. Jucatoarea de tenis a vorbit despre ce va face cand se va retrage din sport, cum isi imagineaza nunta de vis sau cum arata vacanta ideala pentru ea.

DigiSport: Abia acum s-a aflat! Ce a spus antrenorul Serenei Williams despre Simona Halep, inaintea finalei de la Wimbledon

John McEnroe a dezvaluit ca, inaintea finalei de la Wimbledon, a avut un dialog cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. Simona Halep a invins-o clar pe Serena Williams in finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Daniel Dobre, antrenorul care a condus-o pe Simona Halep la Wimbledon

Darren Cahill s-a aflat langa Simona Halep la turneul de la Wimbledon, insa antrenorul castigatoarei trofeului a fost Daniel Dobre.

Cum arata Top 10 WTA si la ce diferenta este Simona Halep fata de liderul Asleigh Barty

Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala a tenisului feminin, chiar daca nu a jucat niciun turneu saptamana trecuta.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 4; Salt impresionant pentru Patricia Tig

Simona Halep se mentine pe locul 4 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni. Finalista la BRD Bucharest Open si fara clasament inaintea debutului competitiei de la Arenele BNR, Patricia Maria Tig a facut un salt impresionant de 9735 de locuri si se afla acum pe pozitia 264 in ierarhia mondiala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )