Libnet.ro
UNICEF

06:30

Simona Halep, victorie categorica in turul doi de la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep, victorie categorica in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea. continuă pe B1

Simona Halep, victorie categorie in turul doi de la Roland Garros

Victorie categorica pentru Simona Halep impotriva lui Taylor Townsend in turul doi al turneului de Grand Slam de la Roland Garros. in putin peste o ora, Halep a trecut fara emotii, 6-3 6-1, de jucatoarea.

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - TAYLOR TOWNSEND LIVE la Roland Garros. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. SIMONA HALEP o va intalni pe TAYLOR TOWNSEND in turul 2 la ROLAND GARROS. Partida incepe la 16:30, LIVE VIDEO pe Eurosport si ONLINE STREAM pe Eurosport Player.

Simona Halep NU mai joaca la Roland Garros! Decizie de ULTIMA ORA a organizatorilor

Simona Halep nu mai joaca, joi, la Roland Garros, dupa ce meciul acesteia a fost amanat. CLICK AICI - il mai stiti pe Magicianul de la Abracadabra? Ne-a marcat copilaria, iar acum a facut singur acest anunt.

Toate la aceeasi ora. Cand vor evolua azi Simona Halep, Mihaela Buzarnesu si Alexandra Dulgheru la Roland Garros

Miercuri vor intra pe terenurile de la Roland Garros trei dintre jucatoarele noastre aflate in competitia din capitala Frantei.

Radu Albot a acces in turul doi la Roland Garros

Radu Albot a depasit, in premiera, o etapa la turneul de Mare Slem de la Roland Garros, transmite IPN. Tenismenul moldovean a pierdut primele doua seturi 4-6, 0-6 in fata francezului Gregoire Barrere, locul 196 mondial, dar apoi a revenit senzational.

VIDEO Serena Williams, echipamentul si viteza de joc - Americanca este n turul doi la Roland Garros

Daca a fost ceva revolutionar la revenirea Serenei Williams pe Chatrier dupa o pauza de doi ani) acesta a fost echipamentul, cei de la Nike propunand pentru fostul lider mondial o varianta pe corp. Revenind la meciul in sine, disputa americancei cu Pliskova Kristyna si nu Karolina) a fost una fara un ritm grozav, cu destule erori de ambele parti si cu carente mari aratate de americanca in ceea ce priveste deplasarea capitol la care nici adversara nu a stat vreodata grozav). Dupa o ora si 45 de minute, Serena s-a impus in doua seturi, scor 7-64), 6-4, obtinand astfel biletul pentru turul al doilea.

Simona Halep, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros: imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata

Simona Halep a declarat miercuri, dupa calificarea in turul doi la Roland Garros, ca vrea sa se bucure cat mai mult de acest turneu. imi place sa joc pe acest teren, mereu sunt emotionata. M-am relaxat.

VIDEO Rafael Nadal, n turul doi la Roland Garros

Pe o arena Philippe Chatrier pe care au fost libere doar cateva scaune, Rafael Nadal a intors soarta setului trei cu Simone Bolelli partida a fost intrerupta luni la scorul de 3-0 in favoarea italianului), ibericul castigand in tiebreak mansa la 11, exact numarul de titluri la care spera sa ajunga in acest an la Paris). Debutul a fost unul dificil pentru campionul en-titre, Simone punand o presiune constanta pe un Nadal care nu se afla momentan in posesia celei mai bune variante. A fost 6-4, 6-3, 7-69), dupa o partida care a durat doua ore si 57 de minute.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

LIVETEXT - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )