Libnet.ro
UNICEF

19:15

Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Online Sport Online Sport,
Simona Halep deschide ziua de marti la Wimbledon

Calificata in sferturile de finala la Wimbledon, Simona Halep revine pe teren marti pentru meciul in urma caruia si-ar putea egala cea mai buna performanta pe iarba londoneza. continuă pe Online Sport

Cu cine joaca Simona Halep in optimi la Wimbledon. Prima reactie dupa victoria cu Azarenka

Simona Halep a invins-o in turul 3 pe Viktoria Azarenka, scor 6-3, 6-1 si s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon. Chiar daca a invins-o categoric pe sportiva din Belarus, numarul 7 mondial a ramas cu picioarele pe pamant si a declarat dupa meci ca nu a fost atat de usor .

Simona Halep, calificare in sferturi de finala la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat, astazi, in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313 WTA).

Ca o plimbare prin parc! Simona Halep o trimite acasa pe Cori Gauff

Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala la Wimbledon dupa o victorie fara a lasa loc de interpretare in fata americancei Cori Gauff 15 ani).

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO

SIMONA HALEP - CORI GAUFF LIVE la WIMBLEDON. ONLINE STREAM Eurosport - VIDEO. Romanca Simona Halep o va avea ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Cori Gauff in optimi la Wimbledon 2019

Simona Halep Cori Gauff este duelul din optimile de finala ale turneului de la Eimbledon in urma caruia numarul 7 mondial poate face inca un pas spre trofeu. Partida se joaca luni, 8 iulie 2019, de la ora 16:30 si este transmisa in direct de postul de televiziune Eurosport, dar poate fi urmarita si .

Asa am trait Simona Halep - Cori Gauff in optimi la Wimbledon

Simona Halep a ajuns in a doua saptamana la Wimbledon si a intalnit-o luni dupa 16:30, pe senzatia turneului, americanca de doar 15 ani Cori Gauff.

Wimbledon: Simona Halep vs Shuai Zhang are loc marti, de la ora 15:00

Simona Halep, locul 7 WTA, va evolua cu sportiva chineza Shuai Zhang, pozitia 50 WTA, marti, de la ora 15. 00, in sferturile de finala de la turneul de la Wimbledon.

CTP, avertisment pentru Simona Halep. Ce spune despre adversara din sferturi de la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a laudat-o pe Simona Halep dupa victoria impotriva sportivei din SUA Cori Gauff. Jurnalistul a spus ca Simona a pus saua pe naravasa Cori, dar a avertizat-o pe Halep inaintea duelului din sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon. CTP, multumit de jocul prestat de Simona Halep Asa cum speram, a .

Simona Halep, calificare fara emotii in sferturi la Wimbledon

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 7 mondial, s-a calificat luni fara emotii in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut cu 6-3, 6-3 de Cori Gauff SUA, 313.

SIMONA HALEP - CORI GAUFF ONLINE STREAM LIVE VIDEO WIMBLEDON 2019. Provocare totala pentru Simona

Romanca Simona Halep o are ca adversara in optimile de finala ale turneului de tenis de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, pe tanara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )