Libnet.ro
UNICEF

19:45

Simona Halep, zeita retelelor sociale - cum au reactionat oamenii dupa victoria cu Serena Williams

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, zeita retelelor sociale - cum au reactionat oamenii dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor de la Singapore cu 6-0, 6-2, o victorie istorica pentru tenismena romanca. Meciul a fost comentat in permanenta pe retelele sociale si noi va aratam cum s-a desfasurat acolo. continuă pe Adevărul

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep a invins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

Simona Halep a reusit un meci incredibil in fata Serenei Williams, pe care a invins-o in doua seturi, scor 6-0, 6-2, in a doua intalnire de la Turneul Campioanelor, care se desfasoara la Singapore. Halep a.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Meci extrem de important pentru Simona Halep. O va intalni in teren pe Serena Williams

Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Sportiva romanca o intalneste in grupele competitiei, de la ora 11, ora Romaniei, pe liderul WTA Serena Williams. Simona.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Eugenie Bouchard 6-2, 6-3/ Impresionant

Simona Halep a facut o adevarata demonstratie de tenis impotriva lui Eugenie Bouchard, jucatoarea noastra debutand cu o victorie categorica la Turneul Campioanelor 6-2, 6-3, dupa o ora si 9 minute de joc). Simona si-a regasit increderea, a fost agresiva in permanenta si a avut un joc incantator. In urmatorul meci, Halep o va intalni pe Serena Williams, numarul unu mondial si ultima castigatoare a competitiei.

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor + interviul de dupa meci

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

VIDEO Simona Halep - Serena Williams, rezumat de la Turneul Campioanelor

Iata imagini video oferite de WTA cu un rezumat video al partidei Simona Halep - Serena Williams de la Turneul Campioanelor .

Simona Halep a depasit sase milioane de dolari premii din tenis

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a depasit sase milioane de dolari premii brute din tenis, dupa ce a reusit, miercuri, sa obtina a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, in fata.

Simona Halep, castiguri de peste 6 milioane de dolari din tenis

Simona Halep, locul 4 WTA, a depasit sase milioane de dolari premii brute din tenis, dupa ce a reusit, miercuri, sa obtina a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, in fata numarului 1 mondial, americanca Serena Williams.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )