Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sindicalistii din Educatie iNCEP PROTESTELE. FSLI picheteaza miercuri si joi Ministerul Muncii

B1 B1,
Sindicalistii din Educatie iNCEP PROTESTELE. FSLI picheteaza miercuri si joi Ministerul Muncii

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta ca va picheta miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, pe fondul modificarilor aduse de masurile fiscale implementate de guvernarea PSD-ALDE,. continuă pe B1

Sindicalistii din Educatie iNCEP PROTESTELE. FSLI picheteaza miercuri si joi Ministerul Muncii (VIDEO)

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta ca va picheta miercuri si joi sediul Ministerului Muncii, pe fondul modificarilor aduse de masurile fiscale implementate de guvernarea PSD-ALDE,.

Un sindicat din educatie anunta ca va picheta Ministerul Muncii, miercuri si joi, dupa ce revolutia fiscala a afectat veniturile din invatamant

Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant anunta ca va picheta Ministerul Muncii, miercuri si joi, dupa ce revolutia fiscala a afectat veniturile a mii de angajati din educatie. FSLI cere Guvernului, printre altele, sa modifice ordonanta privind masurile fiscale si sa renegocieze legea prin care a fost stabilit raportul de 1/12 intre cel mai mic si cel mai mare salariu de la stat. Vezi in articol lista integrala a solicitarilor sindicalistilor din educatie.

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, sustine Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Potrivit FSLI, angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii formule de calcul.

FSLI: Angajatii din Educatie, aflati in concediu medical, pierd aproximativ 20% din venit

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie, veniturile acestora diminuandu-se cu aproximativ 20%, se arata intr-un comunicat al Federatiei.

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd circa 20% din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, acestia urmand sa piarda aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii.

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie, veniturile acestora diminuandu-se cu aproximativ 20%, se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant: Nemultumirile angajatilor din educatie sunt mari

Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI) anunta, luni, ca va picheta Ministerul Muncii mi.

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )