Libnet.ro
UNICEF

17:00

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd circa 20% din venit, dupa revolutia fiscala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd circa 20% din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, acestia urmand sa piarda aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii. continuă pe Wall-Street Ro

FSLI: Angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, dupa revolutia fiscala

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, sustine Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant. Potrivit FSLI, angajatii din educatie aflati in concediu medical pierd aproximativ 20 la suta din venit, din cauza noii formule de calcul.

FSLI: Angajatii din Educatie, aflati in concediu medical, pierd aproximativ 20% din venit

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie, veniturile acestora diminuandu-se cu aproximativ 20%, se arata intr-un comunicat al Federatiei.

Sindicate: Mii de salariati din Educatie cu probleme de sanatate sau in concediu de crestere a copilului pierd venituri semnificative

Mii de angajati din educatie sunt afectati de prevederile Codului Fiscal, prin care a fost stabilita noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical, potrivit calculelor facute de Federatia Sindicatelor Libere din invatamant FSLI). Astfel, angajatii din educatie, aflati in concediu medical, inclusiv de crestere a copilului, pierd aproximativ 20 la suta din venit din cauza noii formule de calcul.

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie

Noua formula de calcul a salariului acordat in timpul concediului medical afecteaza mii de salariati din educatie, veniturile acestora diminuandu-se cu aproximativ 20%, se arata intr-un comunicat de presa al Federatiei Sindicatelor Libere din invatamant FSLI).

Eugen Teodorovici promite ca va plafona contributiile datorate de persoanele aflate in concediu medical la nivelul anului trecut

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis vineri ca saptamana viitoare va fi emis un act normativ prin care sa fie plafonate la nivelul anului trecut contributiile pe care persoanele aflate in concediu medical le datoreaza statului,.

Eugen Teodorovici promite ca va plafona contributiile datorate de persoanele aflate in concediu medical la nivelul anului trecut

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a promis vineri ca saptamana viitoare va fi emis un act normativ prin care sa fie plafonate la nivelul anului trecut contributiile pe care persoanele aflate in concediu medical le datoreaza statului.

Salarii scazute pentru angajatii din trei servicii ale Primariei Sectorului 2

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat miercuri ca angajatilor de la trei servicii din primaria pe care o conduce le-a scazut venitul net cu aproximativ 20%, anunta Agerpres. Angajatii nu aveau functii de conducere.

La Spitalul Judetean din Satu Mare, personalul medical este decimat de gripa

La spitalul judetean Satu Mare, toti medicii si asistentele poarta masca de protectie. Asta dupa ce cadrele medicale de aici s-au imbolnavit, se pare, din cauza virusului gripal. 20 de medici si asistente au.

intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Ce aud si ce vad angajatii din cand in cand

Fenomene si intamplari stranii in Castelul Iuliei Hasdeu. Angajatii si locuitorii orasului au parte de fel de fel de experiente ciudate. intr-o camera mica, in capatul celei principale se afla pianina.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )