Libnet.ro
UNICEF

22:15

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Antena3 Antena3,
Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me. continuă pe Antena3

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicatul politistilor: Facem apel catre Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania solicita premierului Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice si sa ia cat mai repede o decizie in privinta conducerii Politiei Romane.

Patru ani de la tragedia din Apuseni: Familia studentei Aura Ion, apel disperat catre premierul Tudose (VIDEO)

Apel disperat al familiei Aurei Ion catre premierul Mihai Tudose! Parintii tinerei au facut publica o scrisoare trimisa catre seful Guvernului pentru a grabi raspunsurile in privinta anchetei. Se.

Sindicalistii din Politie, mesaj catre Tudose: Nu putem continua sa acoperim mizeria din Ministerul de Interne

Sindicalistii din Politie fac apel la premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice si anchetei care-l vizeaza pe politistul pedofil, dorind ca vinovatii sa fie trasi la raspundere, iar conflictul izbucnit in Ministerul de Interne sa fie stins.

Cazul politistului acuzat de Pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

Cazul politistului acuzat de pedofilie: Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, si adjunctul sau au demisionat / Chestorul Despescu a inaintat raportul solicitat de premierul Mihai Tudose

Seful Politiei Capitalei, Dragos Orlando Nicolae, a demisionat luni din functie, alaturi de adjunctul sau, comisarul sef de politie Stefan Marius Eugen, se arata raportul intocmit de chestorul Bogdan Despescu si inaintat vineri premierului Mihai Tudose. Citeste in documentul atasat raportul chestorului Despescu.

Mihai Tudose, invitat la Antena 3: Nu pot sa lucrez cu un ministru de Interne care isi permite sa ma minta / Carmen Dan mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia / Cred ca, daca va fi lasata, isi va da demisia

Premierul Mihai Tudose a fost invitat miercuri seara, la Sinteza zilei, de la Antena 3, dupa ce acesta a refuzat sa il demita pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, asa cum ii ceruse ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat scandalul politistului pedofil. Premierul o acuza pe Carmen Dan ca l-a mintit atunci cand i-a spus ca actualul sef al Directiei Generale Anticoruptie, Catalin Ionita, a acceptat sa fie noul sef al Politie, iar acesta i-a spus ca a refuzat postul. Un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea. Mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia, i-am spus ca o accept daca o da, spune premierul care sustine insa ca nu mai doreste remanierea altui ministru din cabinet.

Mihai Tudose, catre UDMR: REFUZ orice dialog legat de AUTONOMIA Tinutului Secuiesc

Mihai Tudose loveste dur in UDMR! Premierula precizat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. in calitate de roman si.

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3263 seconds )