Libnet.ro
UNICEF

22:45

Sindicatul politistilor: Facem apel catre Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sindicatul politistilor: Facem apel catre Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania solicita premierului Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice si sa ia cat mai repede o decizie in privinta conducerii Politiei Romane. continuă pe Wall-Street Ro

Sindicatul politistilor: Facem apel la premier sa puna capat jocurilor politice care se fac pe spatele unei crize fara precedent (VIDEO)

Sindicatul National al Agentilor de Politie a lansat un apel public adresat politistilor competenti si onesti cu ocazia scandalului actual din IGPR ca urmare a depistarii unui pedofil care lucra ca.

Facem apel catre prim-ministrul Romaniei sa puna capat jocurilor politice

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania solicita premierului Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice si sa ia cat mai repede o decizie in privinta conducerii Politiei Romane, potrivit Agerpres.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Sa avem o conducere cu care sa recladim autoritatea Politiei Romane

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicalistii din Politie, apel urgent catre Mihai Tudose: Vrem o conducere cu care sa ne recladim autoritatea

Sindicatul National al Agentilor de Politie face apel catre premierul Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice care se fac acum, la vedere, pe spatele unei crize fara precedent cu care se confrunta me.

Sindicatul Agentilor de Politie: Facem apel la premier sa puna capat jocurilor politice care se fac pe spatele unei crize fara precedent

Sindicatul National al Agentilor de Politie din Romania solicita premierului Mihai Tudose sa puna capat jocurilor politice si sa ia cat mai repede o decizie in privinta conducerii Politiei Romane.

Patru ani de la tragedia din Apuseni: Familia studentei Aura Ion, apel disperat catre premierul Tudose (VIDEO)

Apel disperat al familiei Aurei Ion catre premierul Mihai Tudose! Parintii tinerei au facut publica o scrisoare trimisa catre seful Guvernului pentru a grabi raspunsurile in privinta anchetei. Se.

Mihai Tudose, catre UDMR: REFUZ orice dialog legat de AUTONOMIA Tinutului Secuiesc

Mihai Tudose loveste dur in UDMR! Premierula precizat joicarefuzaorice dialog legat de autonomia unei parti a Romaniei. in calitate de roman si.

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

Tudorel Toader despre relatia sa cu Mihai Tudose: Foarte buna

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca relatia sa cu premierul Mihai Tudose este foarte buna, precizand ca nu are elemente sa creada altceva. Intrebat de jurnalisti, joi, la CSM, care este relatia sa cu premierul Mihai Tudose, ministrul Justitiei a raspuns: Nu am niciun element pentru a considera natura relatiei dintre mine si premierul altcumva decat foarte buna. El a refuzat, insa, sa raspunda intrebarilor jurnalistilor privind decizia sa in cazul procurorului general al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Mihai Tudose trimite Corpul de Control la CNAIR. Toate contractele sunt verificate

Corpul de Control al premierului Mihai Tudose face, joi dimineata, o inspectie la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Mihai Tudose vrea sa verifice tot ce inseamna contracte si.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )