Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sindicalistii de la metrou anunta ca vor declansa greva generala la metrou ncepnd de miercuri dimineata

Hotnews Hotnews,
 Sindicalistii de la metrou anunta ca vor declansa greva generala la metrou ncepnd de miercuri dimineata

Sindicalistii de la metrou anunta ca vor merge mai departe si vor sustine greva generala la metrou incepand de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, chiar daca Tribunalul Bucuresti a decis in prima instanta ca greva de avertisment de joia trecuta a fost nelegala. Miercuri 21. 2018, la metrou va fi declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat, zilnic intre orele 4:00 - 16:00. in conformitate cu legea avem acest drept, transmite sindicatul. continuă pe Hotnews

ULTIMA ORA Sindicalistii de la metrou anunta ca vor declansa greva generala la metrou ncepnd de miercuri dimineata

Sindicalistii de la metrou anunta ca vor merge mai departe si vor sustine greva generala la metrou incepand de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, chiar daca Tribunalul Bucuresti a decis in prima instanta ca greva de avertisment de joia trecuta a fost nelegala. Miercuri 21. 2018, la metrou va fi declansata greva propriu-zisa pe termen nelimitat, zilnic intre orele 4:00 - 16:00. in conformitate cu legea avem acest drept, transmite sindicatul.

Unitatea - Sindicat Liber Metrou anunta ca va declansa greva generala la metrou miercuri, pe termen nelimitat

Unitatea - Sindicat Liber Metrou USLM) transmite, printr-un comunicat, ca angajatii vor declansa greva generala incepand de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, pe termen nedeterminat, daca nu se rezolva conflictul de natura salariala.

Cand incepe greva generala la metrou. Sindicalistii spun ca e pe perioada nedeterminata

Nemultumiti de dialogul purtat cu autoritatile, sindicalistii de la metrou, care au facut deja o greva de avertisment joi dimineata, au anuntat ca saptamana viitoare vor declansa greva generala pe perioada nedeterminata.

Angajatii Metrorex intra in greva generala si va fi un dezastru pentru Capitala

Angajatii Metrorex vor sa intre in greva generala daca nu se va gasi o solutie pentru aplanarea conflictului de munca. Acestia chiar vor salarii mai mari cu 42%, pe care le vei plati tu, in calitate de calator zilnic. Sindicalistii Metrorex au anuntat ca vor face greva generala pe perioada nedeterminata incepand cu miercuri, 21 [] .

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat, astazi, Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM).

Anunt de ultima ora: Sindicalistii de la metrou nu renunta la greva

Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) va declansa miercuri greva generala pe termen nelimitat, circulatia trenurilor de metrou urmand sa fie oprita in intervalul orar 4:00 - 16:00, informeaza USLM printr-un.

Sindicalistii de la metrou intra in greva generala, pe termen nedeterminat, incepand de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat vineri Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM), potrivit Agerpres.

Greva generala la metrou, incepand din 21 noiembrie(VIDEO)

Va fi greva generala la metrou incepand de miercuri 21 noiembrie. Anuntul a fost facut de catre Uniunea Sindicatelor Libere Metrou, care nu mai departe de luna trecuta obtinuse noi mariri salariale de la.

Se anunta haos in Capitala! Angajatii Metrorex intra in greva generala pe termen nelimitat, incepand de miercuri

Angajatii Metrorex vor intra in greva generala pe perioada nedeterminata de miercuri, intre orele 4:00 - 16:00, daca pana atunci nu va fi rezolvat conflictul de munca, a anuntat vineri Unitatea - Sindicatul.

USLM: La metrou va fi declansata greva pe termen nelimitat, miercuri, in pofida deciziei instantei de judecata

Unitatea - Sindicatul Liber Metrou USLM) va declansa miercuri greva generala pe termen nelimitat, circulatia trenurilor de metrou urmand sa fie oprita in intervalul orar 4:00 - 16:00, informeaza USLM printr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )