Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sindicatele cer venit unic universal pe timpul crizei si eliminarea pensiilor speciale

Adevărul Adevărul,
Sindicatele cer venit unic universal pe timpul crizei si eliminarea pensiilor speciale

Mai multe federatii sindicale, printre care si ale Tarom, ale unor universitati si ale centruluide fizica nucleara de la Magurele, au trimis Guvernului o serie de revendicari, printre care si stabilirea unui venit unic universal pe timpul crizei si eliminarea pensiilor speciale. continuă pe Adevărul

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de.

AGENTIILE DE PRESA: Facebook va investi alte 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19

Compania Facebook a anuntat luni ca va investi alte 100 de milioane de dolari pentru sprijinirea presei in timpul crizei Covid-19, potrivit The Hollywood Reporter.

Sindicatele cer plafonarea preturilor la alimente si sprijinirea productiei agricole si a zootehniei autohtone

Sindicatele din industria alimentara cer plafonarea preturilor la alimente si sprijinirea producatorilor autohtoni si a angajatilor din industria alimentara, intre care scutirea de la plata unor taxe si acordarea de subventii.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )