Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sindicatele din Rompetrol, Lukoil, Michelin, OMV Petrom, Policolor se unesc in incercarea de a anula transferul contributiilor de la angajator la angajat

Hotnews Hotnews,
 Sindicatele din Rompetrol, Lukoil, Michelin, OMV Petrom, Policolor se unesc in incercarea de a anula transferul contributiilor de la angajator la angajat

Sindicatele din 12 companii, printre care cele din Rompetrol, Lukoil, Michelin, OMV Petrom, Policolor, au decis sa inceapa actiuni specifice pentru a obtine abrogarea ordonantei care transfera contributiile de la angajator la angajat, acuzand ca decizia va scadea salariile nete ale tuturor angajatilor din sistemul privat cu 17%, scrie profit. ro. continuă pe Hotnews

Sindicatele din Rompetrol, Lukoil, Michelin, OMV Petrom, Policolor se unesc impotriva modificarilor la Codul Fiscal

Privatul pune presiune pe Guvern! Sindicatele unora dintre cele mai mari companii din Romania se unesc pentru pentru a anula transferul contributiilor de la angajator la angajat. Actiunile de protest vor fi.

OMV Petrom cauta solutii impreuna cu sindicatele pentru a nu scadea salariile angajatilor

OMV Petrom discuta cu sindicatul reprezentativ modificarea contractului colectiv de munca, astfel incat salariile angajatilor sa nu scada in urma modificarilor fiscale.

OMV Petrom a prejudiciat statul roman cu 7 miliarde de lei

Conducerea OMV Petrom, invitata, pentru a treia oara, la audieri, in Parlament * Sevil Shhaideh si Radu-Spiridon Cojocaru, reprezentantii statului in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, chemati si ei la audieri * Costin: Am sesizat Corpul de Control al premierului Conducerea OMV Petrom, respectiv doamna Mariana Gheorghe, dar si reprezentantii statului in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, Sevil Shhaideh si Radu-Spiridon Cojocaru vor fi invitati la audierile din cadrul Comisiei de ancheta a activitatii ANRE, au decis, ieri, membrii Comisiei. Este a treia invitatie pe care deputatii o fac doamnei Mariana Gheorghe, care a refuzat de doua ori sa se prezinte, personal, la audieri, anuntand ca va trimite toate raspunsurile, in scris, Comisiei.

OMV Petrom has caused a prejudice of 7 billion dollars to the Romanian state

The management of OMV Petrom, namely Mrs. Mariana Gheorghe, as well as the representatives of the Romanian state on the Supervisory Board of OMV Petrom, Sevil Shhaideh and Radu-Spiridon Cojocaru will be invited to appear in the hearings on the Investigation Commission for the activity of the ANRE, the members of the Commission decided on Thursday.

Grupul OMV Petrom sustine ca n-a prejudiciat statul cu 7 miliarde de lei

Presedintele Blocului National Sindical BNS), Dumitru Costin, a declarat in cadrul audierilor ca a prezentat comisiei un document potrivit caruia grupul OMV Petrom ar fi prejudiciat bugetul de stat cu 7 miliarde de lei. Compania respinge vehement acuzatiile de neplata a obligatiilor catre stat.

OMV Petrom nu spune clar daca salariile angajatilor raman aceleasi sau vor scadea dupa Revolutia fiscala a PSD

Reprezentantii OMV nu spun clar daca salariile angajatilor vor ramane la acelasi nivel sau vor scadea, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la Codul Fiscal. Suntem in negocieri cu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )