Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un singur mare favorit la Roland Garros: Rafael Nadal. Spaniolul cauta al 11-lea trofeu la Paris

Adevărul Adevărul,
Un singur mare favorit la Roland Garros: Rafael Nadal. Spaniolul cauta al 11-lea trofeu la Paris

Pe tabloul masculin, exista un personaj dominator, Rafael Nadal, si cativa pretendenti marunti, care vor incerca sa produca o mare surpriza. continuă pe Adevărul

Roland Garros: Rafael Nadal si ncepe drumul catre al 11-lea trofeu contra lui Alexandr Dolgopolov - Marius Copil, duel cu Marco Cecchinato

Aflat in cautarea celui de-al 11-lea trofeu la Roland Garros, Rafael Nadal 1 ATP) va debuta la competitia pariziana impotriva ucraineanului Alexandr Dolgopolov 54 ATP). Singurul reprezentant al Romaniei pe taboul principal de simplu masculin, Marius Copil 95 ATP) va evolua in runda inaugurala cu Marco Cecchinato Italia, locul 72 ATP).

Rafael Nadal, nainte de startul Roland Garros-ului: Victoriile te obosesc mai rau dect nfrngerile

Pana la startul Roland Garros-ului au mai ramas doar cateva zile, iar detinatorul recordului in ceea ce priveste titlurile castigate pe Philippe Chatrier n. r. 10 la numar) este deja la Paris. Rafael Nadal este fericit de trofeul cucerit la Roma saptamana trecuta), insa stie ca lucrurile o iau de la zero in capitala Frantei. Victoriile iti dau o energie greu de explicat, dar te si obosesc mult mai rau decat infrangerile, a punctat liderul ierarhiei ATP.

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Dulgheru, singura jucatoare din Romania care evolueaza duminica la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anuntat programul pentru prima zi de competitie, duminica, la cel de-al doilea turneu de Mare Slem al sezonului.

Martina Navratilova prefateaza turneul de la Roland Garros: Apare o mare ndoiala legata de Halep, dupa ce a pierdut att de usor finala de la Roma

Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) o vede pe Simona Halep 1 WTA) principala favorita sa castige turneul de la Roland Garros, care va debuta duminica 27 mai). Totusi, fosta mare jucatoare de tenis precizeaza ca la fel de bine romanca ar putea sa piarda chiar din prima saptamana a competitiei. Apare o mare indoiala legata de Halep, dupa ce a pierdut atat de usor cu Svitolina in finala de la Roma, a spus Navratilova.

Martina Navratilova prefateaza turneul de la Roland Garros: Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a cstiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce n ce mai mare

Martina Navratilova castigatoare a 18 turnee de Grand Slam) o vede pe Simona Halep 1 WTA) principala favorita sa castige turneul de la Roland Garros, care va debuta duminica 27 mai). Totusi, fosta mare jucatoare de tenis precizeaza ca la fel de bine romanca ar putea sa piarda chiar din prima saptamana a competitiei. Pentru mine, Halep este favorita, dar presiunea de a castiga acest prim titlu de Grand Slam devine din ce in ce mai mare, a spus Navratilova.

Irina Bara, eliminata in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara a ratat, vineri, calificarea pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros, a doua competitie de Mare Slem a sezonului.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros

Simona Halep face figura de principala favorita la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului, iar joi lidera mondiala si-a aflat prima adversara.

Halep despre Roland Garros: Fara resentimente

Pentru Simona Halep in cateva zile incepe o noua aventura la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem din calendarul competitional.

Irina Bara in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatoarea Irina Bara s-a calificat, joi, in turul trei al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )