Libnet.ro
UNICEF

19:30

Singura comuna din Romania cu pista de biciclete. Primaria din Alba a obtinut fonduri europene de 20 milioane euro

Adevărul Adevărul,
Singura comuna din Romania cu pista de biciclete. Primaria din Alba a obtinut fonduri europene de 20 milioane euro

Comuna Ciugud din Alba este prima si singura din Romania care are pista de biciclete. Primaria a finalizat recent un proiect privind amenajarea a unei piste destinate biciclistilor cu o lungime de 2 kilometri, investitie realizata din fonduri europene. continuă pe Adevărul

Prima comuna din Romania cu pista pentru biciclisti. Proiectul a costat peste 500.000 de lei.

Comuna Ciugud din judetul Alba este prima comuna din Romania care are o pista pentru biciclisti. Lunga de 2 kilometri, pista a costat autoritatile peste 500. 000 de euro, insa proiectul a fost finantat cu bani.

Prima comuna din Romania cu pista pentru biciclisti. Proiectul a costat peste 500.000 de lei

Comuna Ciugud din judetul Alba este prima comuna din Romania care are o pista pentru biciclisti. Lunga de 2 kilometri, pista a costat autoritatile peste 500. 000 de euro, insa proiectul a fost finantat cu bani.

Ministrul ungur de Externe: Subiectul drepturilor maghiarilor din Romania, de neevitat in viitoarele discutii cu omologul de la Bucuresti

Noi tensiuni intre Budapesta si Bucuresti pe tema etnicilor maghiari din Romania. Ministrul ungur de Externe, Peter Szijarto, a anuntat ca situatia drepturilor membrilor comunitatii maghiare va fi un subiect de .

Ce se intampla cu MAGHIARII din Romania: Este de neevitat

Situatia drepturilor comunitatii etnicilor maghiari din Romania se va afla evident pe agenda unei intalniri ce ar putea avea loc la sfarsitul lui februarie, a anuntat marti ministrul ungur de Externe Peter.

Cea mai frumoasa librarie din Romania se deschide in Centrul Vechi

Cunoscutul lant de librarii Carturesti a renovat o casa monument din secolul al XIX-lea situata in Centrul Vechi al Bucurestiului si va deschide acolo un nou sediu. Iata cum arata interiorul celei care va fi cea mai frumoasa librarie din Romania.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, identificate in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele.

Mircea Dusa: Amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite in proportie de 90%

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, sambata, la Targu Mures, ca amplasamentele celor doua centre de comanda si control ale NATO din Romania, stabilite la reuniunea ministrilor Apararii din statele membre NATO, care a avut loc la Bruxelles, au fost identificate in proportie de 90%.

Detalii despre Road Grand Pink, primul concurs feminin de ciclism din Romania

Primavara acestui an va aduce in peisajul concursurilor pe doua roti din Romania o intrecere in premiera, urmand ca pentru o zi doamnele si domnisoarele de toate varstele sa participe la o intrecere numai a lor pe un traseu bine stabilit in zona de nord a Capitalei, mai precis in orasul Otopeni.

Ministrul de Externe al Ungariei: Situatia drepturilor maghiarilor din Romania, evident, un subiect de negocieri de neevitat

Situatia drepturilor comunitatii etnicilor maghiari din Romania se va afla evident pe agenda unei intalniri ce ar putea avea loc la sfarsitul lui februarie, a anuntat marti ministrul ungur de Externe Peter Szijjarto, reactionand fata de o declaratie a Ministerului roman de Externe, relateaza Mediafax citand MTI.

Primul teatru de balet din Romania, in pragul desfiintarii

Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski nu poate supravietui cu un buget redus cu 20%. Oleg Danovski s-ar rasuci in mormant daca ar cunoaste soarta teatrului de balet pe care l-a infiintat in Constanta. Prima institutie de acest fel din Romania a ajuns in pragul desfiintarii, dupa ce Ministerul Culturii a decis sa taie circa 20% din bugetul sau anual. Banii nu ne ajung sa rezistam pana la finalul anului, spune directorul Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski din Constanta, Daniela Vladescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )