Libnet.ro
UNICEF

05:01

Femeie care nu a declarat banii din videochat, trimisa la biserica prin decizia instantei

Hotnews Hotnews,
 Femeie care nu a declarat banii din videochat, trimisa la biserica prin decizia instantei

Decizie neobisnuita a instantei. O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj, a fost condamnata de Tribunalul Salaj la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala, pe motiv ca nu a declarat la Fisc veniturile realizate din videochat. De asemenea, femeia trebuie sa presteze 60 de zile de munca in folosul comunitatii la o biserica, scrie clujust. ro. continuă pe Hotnews

Femeie de 54 de ani, condamnata pentru evaziune fiscala din videochat si trimisa la munca la biserica

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei a fost condamnata de Tribunalul Salaj la un an si jumatate de inchisoare cu suspendare pentru evaziune fiscala. Femeia ar fi obtinut venituri din videochat si nu le-ar fi declarat la Fisc. Judecatorii i-au dat un an si jumatate cu suspendare si auu trimis-o sa munceasca 60 de zile in folosul bisericii.

Femeie din Salaj trimisa la biserica de judecatori pentru evaziune prin videochat

O femeie in varsta de 54 de ani, din Salaj, a fost condamnata la inchisoare cu suspendare si a fost obligata de judecatori sa mearga la biserica timp de 60 de zile pentru evaziune fiscala prin videochat.

Ce pedeapsa ireala a primit o femeie din Salaj care nu a declarat cati bani a facut din videochat

O femeie de 54 de ani din Cehu Silvaniei, judetul Salaj a fost acuzata ca intre 2013 si 2018 a castigat venituri din videochat pe care nu le-a declarat la stat. Ce pedeapsa ireala a primit femeia din Salaj. Aceasta nu a declarat cati bani a castigat Inculpata de 54 de ani a fost acuzata .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )