Libnet.ro
UNICEF

16:30

Gabriela Firea si-a anuntat retragerea din cursa pentru conducerea PSD

România Liberă România Liberă,
Gabriela Firea si-a anuntat retragerea din cursa pentru conducerea PSD

Gabriela Firea si-a surprins marti colegii din PSD, in sedinta informala a Comitetului Executiv Nati. continuă pe România Liberă

Digi24: CTP, despre Gabriela Firea: De la George W. Bush nu am mai vazut un politician atat de lovit in freza de o stire

Cristian Tudor Popescu a comentat la Digi24 reactia Gabrielei Firea dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca PNL il va sustine pe Nicusor Dan in cursa pentru fotoliul de primar general al Capitalei. Gazetarul ironizeaza o zicere in engleza a Gabrielei Firea si adauga ca de la George W. Bush nu a mai vazut un politician atat de lovit in freza de o stire.

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea: PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu

Alegeri locale 2020. PNL vede Primaria Capitalei ca pe un trofeu, spune Gabriela Firea, care ii critica pe liberali ca nu vin cu un program pentru Bucuresti, ci au doar o ambitie politica de a o invinge in cursa electorala.

Gabriela Firea: M-a surprins cazul Sorinei Pintea, insa nu ma sperie. Voi urmari ancheta

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, la Antena 3, ca nu o sperie cazul Sorinei Pintea, arestata preventiv pentru 30 de zile intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA, la scurt timp dupa ce si-a anuntat candidatura la Primaria municipiului Baia Mare.

Gabriela Firea, in doliu. Mesaj sfasietor, dupa ce tatal primarului Capitalei a murit

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea este in doliu. Aceasta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, dupa ce tatal ei s-a stins din viata. Gabriela Firea, in doliu. Mesaj sfasietor, dupa ce tatal primarului Capitalei a murit Gabriela Firea este in dolu, dupa ce tatal ei a murit. Anuntul a fost facut .

GABRIELA FIREA, DESPRE SORINA PINTEA: Am fost surprinsa

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma duminica dupa amiaza, intr-o emisiune la Antena 3, ca este surprinsa de arestarea fostului ministru al Sanatatii, Sorina Pintea si acuza folosirea anchetei DNA de catre unii politicieni in scop electoral.

Gabriela Firea se plange ca a fost sabotata de propriul partid

Liviu Dragnea e istorie in PSD, insa Gabriela Firea nu il iarta pentru ca, spune ea, a dat ordine in.

Gabriela Firea lauda pe Facebook noile autobuze hibrid: Scaune de plus si porturi USB pentru calatori FOTO

Primarul Capitalei Gabriela Firea prezinta imagini cu autobuzele hibrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula in Bucuresti incepand din aprilie si care au 27 de locuri pe scaune si 80 in picioare. Din fotografii se remarca in primul rand faptul ca toate scaunele pasagerilor sunt tapitate cu un material textil.

Gabriela Firea este in doliu. Tatal sau s-a stins din viata

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, este in doliu dupa ce tatal sau s-a stins din viata.

Firea: Ma voi retrage din PSD cand voi vedea ca liderii partidului sunt manati de proiecte personale. Resping acest fel de a face politica

Gabriela Firea a declarat ca multe proiecte pe care le-a pregatit pentru bucuresteni au fost blocate chiar de colegii din PSD, aluzie la Liviu Dragnea si anturajul lui, care se temeau ca ea va deveni prea populara.

Alerta in Romania din cauza coronavirusului! Gabriela Firea: Opt persoane sunt in carantina, in Capitala

Opt persoane se afla in centrul de carantina din Bucuresti in acest moment, a declarat primarul general, Gabriela Firea la Antena 3.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )