Libnet.ro
UNICEF

00:07

Singura nava spargator de gheata din Romania incepe sa actioneze pe canalul Sulina

România Liberă România Liberă,
Singura nava spargator de gheata din Romania incepe sa actioneze pe canalul Sulina

Remorcherul Perseus, singura nava din Romania cu clasa de gheata, si-a inceput luni misiunea in judetul Tulcea, urmand sa sparga un pod de gheata aparut pe canalul Sulina. continuă pe România Liberă

De la Dracul din Romania la Aleasa lui Dumnezeu. Povestea romancei Eleonora Zugun, care facea obiectele sa pluteasca in jurul ei cu o simpla privire

Nimeni din Romania sau din strainatate nu a vorbit pana acum cu urmasul celebrei Eleonora Zugun, cunoscutul caz Poltergeist al lumii in secolul trecut. O face in premiera Romania libera.

Sabin Orcan, despre ministrul de Externe, Teodor Melescanu: Fostul sef SIE are apropieri neortodoxe cu sustinatorii lui Putin din Romania

Jurnalistul Sabin Orcan, dezbate, alaturi de invitatii sai, in cadrul emisiunii X-PRESS, de la B1 TV, situatia corpului diplomatic din Romania sub conducerea lui Teodor Melescanu, fostul sef al Serviciului de Informatii Externe.

Cine este David Clark, autorul unui asa zis raport despre justitia din Romania

Cateva site-uri publica un asa zis raport al unei fundatii britanice, prezentat drept distrugator pentru justitia din Romania, insa textul este scris de unul si acelasi autor care apara cauza lui Dan Adamescu in plan extern. In mai multe articole, David Clark scrie despre omul de afaceri condamnat definitiv in dosarul Astra Asigurari ca ar fi victima luptei dintre Victor Ponta si Traian Basescu.

Presedintele Klaus Iohannis il ataca dur pe ministrul Justitiei, Florin Iordache, autorul Martei Negre, dupa ce a afirmat in Parlament ca Legea amnistiei si gratierii ar fi de bun augur: Ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania. Daca ar exista o a

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri dimineata, ca Legea amnistiei si gratierii, ar fi o catastrofa pentru democratia din Romania.

Migrantii se confrunta cu obstacole legale si practice in accesul pe piata muncii din Romania

Migranti care incearca sa intre pe piata muncii din tara noastra se confrunta cu o multitudine de obstacole legale si practice, dar si cu lipsa sprijinului institutional, se arata intr-un raport publicat de Centrul de Cercetare si Documentare in Domeniul Integrarii Imigrantilor CDCDI).

Eurodeputatul Laszlo Tokes sustine ideea lui Kelemen Hunor: Maghiarii din Romania au nevoie de un contract social cu populatia majoritara

Europarlamentarul Tokes Laszlo, presedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania, saluta ideea liderului UDMR, Kelemen Hunor, potrivit caruia maghiarii au nevoie de un contract social cu majoritatea romaneasca.

Business report:Trei orase din Romania vor avea sosele noi de centura; Peste 200 de firme sanctionate si 261 de straini depistati cu munca nedeclarata anul trecut; Mugur Isarescu, despre posibilitatea depasirii deficitului bugetar de 3% din PIB

Prima tara care introduce radioul digital. Norvegia este pregatita sa devina prima tara din lume care, saptamana viitoare, va face trecerea de la. Lista autostrazilor care se opresc inainte sa inceapa din cauza contestatiilor, amanarilor sau suspendarilor de licitatii. Valul de licitatii lansate de.

B1.ro: TRAGEDIE iN LUMEA SPORTULUI! O TENISMENA din Romania A MURIT

La numai 35 de ani, Alina Izbanda, una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis din Arad a decedat in urma unor probleme grave de sanatate.

Organizatie britanica: DNA si serviciile secrete submineaza independenta justitiei din Romania. Politicienii au capacitatea de a dirija anchetele (VIDEO)

Raport devastator pentru Romania! DNA si serviciile secrete submineaza independenta Justitiei. Concluziile sunt facute publice de o organizatie din Marea Britanie, care a facut un raport pe tema luptei.

TRAGEDIE iN LUMEA SPORTULUI! O TENISMENA din Romania A MURIT

La numai 35 de ani, Alina Izbanda, una dintre cele mai talentate jucatoare de tenis din Arad a decedat in urma unor probleme grave de sanatate. A fost profesoara de sport la Liceul German Adam.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )