Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ce e universul fractal si unde se poate gasi. Importanta e mai mare decat ai crede

Playtech Playtech,
Ce e universul fractal si unde se poate gasi. Importanta e mai mare decat ai crede

Gaurile negre sunt, probabil, cele mai ciudate si mai putin intelese obiecte din universul nostru. Cu atat de mult potential - fiind legate de orice, de la gauri de vierme la noi universuri -. continuă pe Playtech

Capitala sare de 500 de noi cazuri de COVID-19 pe zi. Judetele unde coeficientul infectarilor e mai mare de 1,5

Capitala a depasit duminica cifra de 500 de noi infectari pe zi. Este urmata la mare distanta de judetele Bacau si Timis, potrivit datelor oficiale publicate duminica.

Mitropolia Moldovei, despre interzicerea pelerinajului de la Iasi: Ce se intampla acum este cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta

Reprezentantii Mitropoliei Moldovei si Bucovinei anunta ca nu au nicio legatura cu manifestarea de la Iasi in cadrul careia credinciosii le-au cerut autoritatilor sa renunte la restrictiile de Sf. Parascheva. Desi, Mitropolia le-au solicitat participantilor sa fie pasnici, aceasta a subliniat ca restrictiile sunt cel mai mare abuz din 90 incoace asupra libertatii de constiinta. Poate si ateii vor fi supusi unor restrictii, a spus reprezentantul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, preotul Constantin Sturzu.

Numarul deceselor, mai mare in august. Numarul casatoriilor, mai mic, iar al divorturilor, mai mare

Efectele crizei sanitare asupra fenomenelor demografice sunt vizibile, in cazul deceselor, in special in lunile aprilie, iunie, iulie si august 2020, cand s-au inregistrat cresteri fata de lunile aprilie, iunie, iulie si august 2019, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica INS). in ceea ce priveste casatoriile, incepand cu luna martie, s-au inregistrat scaderi semnificative ale numarului de evenimente fata de luna corespunzatoare din 2019. Numarul nasterilor a scazut in fiecare luna fata de aceeasi perioada din anul precedent, exceptie facand luna august cand s-a inregistrat un numar mai mare de nascuti-vii fata de anul precedent.

Camera Deputatilor a adoptat decizional proiectului care prevede confiscarea extinsa a averilor, dupa o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de inchisoare

Camera Deputatilor a adoptat marti, in calitate de for decizional proiectul de lege care prevede confiscarea extinsa a averilor, dupa o condamnare definitiva si o pedeapsa mai mare de 4 ani de.

Cel mai mare site de ecommerce din Polonia, Allegro, evaluat la 19 miliarde dolari la listarea pe bursa

Actiunile grupului polonez de comert electronic Allegro au crescut cu peste 60% la debutul de luni, oferind companiei o valoare de piata de aproape 19 miliarde de dolari in cea mai mare oferta publica initiala IPO) din Europa a acestui an, relateaza Reuters, citata de Mediafax.

Cea mai mare onoare pentru Gheorghe Hagi! A fost inclusv intr-un top magnific, alaturi de Zidane, Pele si Maradona

Gheorghe Hagi este considerat cel mai bun fotbalist roman din toate timpurile. Dar si printre cei mai buni din lume, in toata istoria. Prestigioasa publicatie France Football, cea care acorda Balonul de Aur, a facut un top al celor mai buni fotbalisti din istorie. La capitolul mijlocasi ofensivi, din 20 de jucatori nominalizati, unul este .

Prognoza meteo, azi, 13 octombrie 2020. in cea mai mare parte a tarii va ploua

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru marti, 13 octombrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi innorat, iar in cea mai mare parte a tarii va ploua. Temperatura.

FUZIUNE DE 15 MILIARDE DE DOLARI NCB si Samba creeaza cel mai mare grup bancar saudit

Noua entitate va avea active de 223 de miliarde de dolari National Commercial Bank NCB), cea mai mare banca din Arabia Saudita, a decis sa fuzioneze cu Samba Financial Group intr-o afacere care da nastere celui mai mare creditor din regat, respectiv a treia mare banca din lumea araba, cu active de 223 de miliarde de dolari, potrivit thenational. ae. in baza acordului dintre parti, actionarii Samba vor primi 0,739 de titluri noi NCB pentru fiecare actiune pe care o detin.

Polonia incepe sa dezamorseze cea mai mare bomba din Al Doilea Razboi Mondial gasita vreodata

Scafandrii marinei au inceput luni o operatiune de cinci zile pentru a dezactiva cea mai mare bomba .

Care este cel mai mare defect al Andrei. Chiar Catalin Maruta a dezvaluit secretul

Catalin Maruta este la fel de indragostit si astazi de sotia sa, Andra, ca in prima zi. Ca in orice relatie, cei doi se mai tachineaza, dar nu cu rautate, de cele mai multe ori. Catalin Maruta dezvaluie care este cel mai mare defect al Andrei Andra si Catalin Mandruta sunt de 11 ani impreuna, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )