Libnet.ro
UNICEF

11:00

Singura tara din Europa care a fost ocolita de coronavirus. Cum a reusit

Adevărul Adevărul,
Singura tara din Europa care a fost ocolita de coronavirus. Cum a reusit

In timp ce 114 tari au fost afectate de noul coronavirus, care a preluat, potrivit OMS, caracterul unei pandemii si care afecteaza marea majoritate a statelor europene, exista inca o tara pe batranul continent unde, pentru moment, nu a fost identificat vreun caz de Covid-19. Muntenegru, aceasta mica tara balcanica cu aproximativ 614. 000 de locuitori, ramane singura tara europeana care nu a raportat vreo infectare cu noul coronavirus. continuă pe Adevărul

AS Roma nu a putut zbura spre Spania, pentru meciul cu Sevilla din Europa League din cauza epidemiei de coronavirus

Italienii de la AS Roma nu vor ajunge la Sevilla pentru meciul de joi, din turul optimilor Europa League pentru ca nu au fost lasati sa zboare spre Spania din cauza raspandirii epidemiei de coronavirus. Spania.

Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten, a murit

Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten pana a intrat in moarte cerebrala, a murit joi. Andrei Ivan, tanarul din Constanta care a fost batut pe strada de un prieten, a murit La 1 februarie, Andrei Ivan, de 14 ani, din Mangalia, a fost batut pana a intrat .

Va reusi Germania sa ramana singura tara cu fotbal?

Bundesliga este singurul mare campionat de fotbal din Europa ramas pe baricade, dupa ce Premier League, Serie A, Ligue 1 si La Liga au oprit jocurile.

Ce pedeapsa risca fostul politist din Capitala care a imbolnavit 6 oameni cu coronavirus si a inchis trei institutii publice

Pacientul 16, cel care a imbolnavit cel putin 6 oameni cu COVID - 19 dupa ce s-a imbolnavit si a mers la Spitalul MAI unde a ascuns ca a fost plecat din tara, are dosar penal pentru zadarnicirea combaterii bolilor.

AGENTIILE DE PRESA: Actiunile si preturile petrolului scad la nivel mondial, in urma interzicerii de catre Donald Trump a intrarii in SUA a calatorilor veniti din Europa

Actiunile si preturile petrolului sunt in scadere la nivel mondial, joi, in urma deciziei presedintelui american Donald Trump de a interzice accesul in Statele Unite a calatorilor din Europa, transmite Reuters.

Donald Trump a decis sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa

Presedintele american Donald Trump a decis, in incercarea de a stopa raspandirea Covid-19, sa suspende pentru 30 de zile toate deplasarile din Europa, cu o exceptie.

Italia, peste 10.000 de persoane diagnosticate pozitiv. 168 de morti intr-o singura zi

Epidemia de coronavirus a cauzat moartea a mai mult de 1. 000 de persoane in afara Chinei continentale, mai exact 1. 115, potrivit unei recenzii facute marti de AFP citand cifre oficiale. Virusul a provocat moartea a 631 de persoane in total in Peninsula, cea mai afectata tara din Europa, a doua in lume, anunta La Repubblica.

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Economia Romaniei, pusa pe butuci de coronavirus. Analistii reduc estimarile de crestere, iar unele sectoare sunt deja afectate

Romania ar putea fi cea mai afectata tara din Europa de Est de epidemia de coronavirus, estimeaza analistii Erste Group Research, care au redus drastic prognoza de crestere economica pentru tara noastra, mai mult decat pentru orice tara din regiune.

Italia a depasit pragul de 1.000 de decese. 15.113 persoane sunt infectate cu coronavirus

Italia este cea mai afectata tara din Europa de pandemia Covid-19, depasind joi pragul de 1. 000 de decese, ajungand la un total de 1. Seful Protectiei civile Angelo Borrelli a anuntat ca sunt 15. 113 de persoane infectate, cu 2. 651 mai multe decat in ziua precedenta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )