Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Adevărul Adevărul,
Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?. continuă pe Adevărul

Numarul cazurilor de coronavirus s-a dublat in Spania, intr-o singura zi: Madrid, cea mai afectata regiune

Numarul cazurilor confirmate de coronavirus in Spania aproape ca s-a dublat peste noapte, cu cele mai mari concentrari in capitala Madrid si in Tara Bascilor. Numarul de cazuri a sarit luni la 999 luni, de.

Italia: Epidemia de coronavirus pune in carantina 16 milioane de oameni in nordul tarii. Ce masuri a mai luat guvernul

Italia a inchis, incepand de duminica, o mare parte din nordul tarii, inclusiv capitala financiara Milano, masurile dure fiind luate pentru a incerca sa limiteze evolutia rapida a epidemiei in cea mai afectata tara europeana, transmite Reuters.

CORONAVIRUS |Cum a ajuns Italia la peste 7.000 de cazuri de contaminare si sute de decese in doar doua saptamani

Epidemia de coronavirus face ravagii in Italia. Cu 133 de decese inregistrate in ultimele 24 de ore, aceasta este cea mai afectata tara din Europa de raspandirea COVID-19. Potrivit bilantului anuntat duminica.

Coronavirus: Italia trimite 20.000 de specialisti suplimentari in spitale Numarul de paturi de la urgente, crescut la 7.500

Guvernul italian a decis sambata trimiterea a 20. 000 de specialisti suplimentari in spitalele din tara pentru a face fata epidemiei de coronavirus care afecteaza peninsula, Italia fiind cea mai afectata tara de pe continentul european, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Pretul petrolului creste cu 5%, dupa cea mai mare prabusire din 1991

Preturile petrolului au crescut marti cu 5%, dupa ce luni au inregistrat cea mai mare cadere dintr-o zi, din ultimii aproape 30 de ani, dupa ce investitorii au primit semnale privind o posibila stimulare economica, desi exista in continuare ingrijorari cu privire la cererea mondiala, afectata de epidemia de coronavirus, scrie Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Cea mai mare companie aeriana din Israel a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia

El Al, cea mai mare companie aeriana din Israel, a anulat toate zborurile catre China, Hong Kong, Thailanda si Italia si a amanat lansarea mult-asteptatului zbor direct catre Tokyo. in plus, compania va concedia 1. 000 de angajati din cauza ingrijorarilor legate de focarul de coronavirus si de o scadere a cererii, scrie The Jerusalem Post.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )