Libnet.ro
UNICEF

22:30

Singurul om care il apara pe Mirel Radoi: Are tot ce trebuie. Jucatorii au fost fricosi

Playtech Playtech,
Singurul om care il apara pe Mirel Radoi: Are tot ce trebuie. Jucatorii au fost fricosi

Cu un start bun de mandat, egal cu Irlanda de Nord si victorie in Austria, Mirel Radoi a ajuns repede tinta criticilor. Primele sale esecuri, cu Islanda, Norvegia si Austria, au dat apa la moara pentru foarte multi contestatari. S-a vorbit deja despre numirea unui alt selectioner, cu Dan Petrescu si Gheorghe Hagi printre numele . continuă pe Playtech

Familia lui Mirel Radoi. Cine este femeia langa care antrenorul sta de peste 18 ani

Mirel Matei Radoi, pe numele intreg, s-a nascut pe data de 22 martie 1981, la Drobeta-Turnu Severin. A fost jucator in echipa de fotbal a Romaniei. Cea mai mare parte a carierei sale si-a petrecut-o la FC Steaua Bucuresti. in momentul de fata se ocupa de antrenamentele echipei nationale de fotbal a Romaniei. Familia lui .

Mirel Radoi, atacat dur de cel mai bun antrenor din Romania. Ce i-a transmis Dan Petrescu

Creste presiunea pe Mirel Radoi, dupa rezultatele foarte slabe inregistrate in startul mandatului. Au fost trei esecuri consecutive pe care le-a suferit echipa nationala. Cea mai dureroasa dintre ele in fata Islandei, rezultat care inseamna si iesirea din cursa pentru Euro 2020. Plus esecurile din Liga Natiunilor, printre care un 0-4 rusinos in Norvegia. Criticat .

Mirel Radoi, decizie radicala. I-a uluit pe toti cand le-a transmis: nu mai e cale de intoarcere

Echipa Nationala a Romaniei a ramas fara selectioner. Mirel Radoi a decis sa renunte la functie dupa cele trei meciuri dezastruoase. Era deja propus spre demitere, dar fostul selectioner a facut primul pas. Mirel Radoi, decizie radicala, dupa trei meciuri dezastruoase Romania in campania de anul acesta pentru EURO 21, a avut parte de trei .

IT-istii romani care apara padurile, premiati cu 12.000 Euro de Uniunea Europeana

O echipa de IT-isti romani a castigat un premiu european de prestigiu insotit de un cec de 12. 000 de euro din partea Comisiei Europene, pentru un sistem care foloseste datele satelitare pentru protejarea padurilor impotriva defrisarilor ilegale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )