Libnet.ro
UNICEF

12:00

Singurul elev din Romania care a obtinut 10 pe linie la cele trei probe de la Evaluare Nationala: Foarte multi elevi nu au curajul sa intrebe profesorul cand nu stiu Din perspectiva mea, nu ai cum sa ajungi sa ai succes in viata numai invatand pana la 1

Hotnews Hotnews,
 Singurul elev din Romania care a obtinut 10 pe linie la cele trei probe de la Evaluare Nationala: Foarte multi elevi nu au curajul sa intrebe profesorul cand nu stiu Din perspectiva mea, nu ai cum sa ajungi sa ai succes in viata numai invatand pana la 1

Eduard Mastalier Manolescu este singurul elev pe tara care a luat 10 la toate cele trei discipline pe care le-a avut la Evaluarea Nationala: limba romana, matematica si limba germana. Eduard este absolvent al Colegiului National Goethe din Capitala si vrea sa-si continue studiile tot aici. intr-un interviu pentru HotNews. ro, Eduard a povestit cum a ajuns sa ia media maxima la primul examen din viata lui. continuă pe Hotnews

El e singurul elev din tara care a obtinut nota 10 la toate disciplinele de la Evaluarea Nationala. Nivelul de dificultate a subiectelor de la matematica a fost mediu spre usor

Eduard Mastalier Manolescu este singurul elev din Romania care a luat nota 10 la toate cele trei discipline de la Evaluarea Nationala. Elevul de 14 ani, absolvent al Colegiului National Goethe din.

23 de elevi din Arges au obtinut 10 la Evaluarea Nationala 2019. Procentul de promovare la nivel de judet, inaintea contestatiilor, este74,54%

Argesul totalizeaza 23 de medii 10 dupa afisarea rezultatealor la examenele Evaluarii Nationale. Peste 1000 de absolventi de clasa a VIII-a din Arges au obtinut insa medii mai mici de 5. Astazi, elevii nemultumiti pot depune contestatii.

Stirile ProTV: Paula Herlo, despre adoptiile din Romania: Copiii abandonati sunt victime sigure!

Dupa o multime de reportaje care au dus inclusiv la schimbarea legilor din Romania, Paula Herlo, Alex Dima, Cosmin Savu, Paul Angelescu si Rares Nastase lanseaza Romania, stii bine.

O banca din Romania, obligata sa modifice contractele de credit

ANPC anunta ca, printr-o decizie definitiva a instantei, First Bank este obligata sa schimbe contracte de credit. Prin hotararea judecatoreasca definitiva a Curtii de Apel Bucuresti din data de.

VESTEA care a SOCAT showbiz-ul din ROMANIA: HORIA MOCULESCU A CEDAT!

Horia Moculescu este unul dintre cei mai celebri compozitori din Romania! indragitul compozitor a vorbit despre unele dintre problemele sale cu care s-a confruntat in urma cu cateva luni. Este vorba despre.

Piata auto din Romania: evolutia pozitiva dupa cinci luni din 2019. Al saselea an consecutiv de crestere importanta

Piata auto din Romania a urcat cu 11,6% in primele cinci luni din 2019, la un volum total de 78. 486 unitati. Din acestea, 67. 042 sunt autoturisme care inregistreaza, astfel, o crestere de 13,1%) si 11. 444 vehicule comerciale in crestere cu 3.

Petre Daea: Lucrarile de reabilitare a 56 de statii de irigat din Romania, realizate in proportie de 70%

Lucrarile de reabilitare si modernizare a 56 de statii de irigat din Romania incepute in urma cu aproape trei ani sunt realizate in proportie de 70%, astfel incat 1,4 milioane de hectare de teren agricol sunt irigabile in momentul de fata, a declarat miercuri, la Tulcea, ministrul Agriculturii, Petre Daea, in timpul unei inspectii la o statie care este reabilitata, relateaza Agerpres.

Cine este cel mai bogat bugetar din Romania. Are salariul dublu fata de Klaus Iohannis

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) din 7 mai 2018, fost consilier personal al ministrului Transporturilor, si-a publicat veniturile integrale pe care le-a realizat anul precedent, fiind presat de presa, dupa ce in prima instanta prezentase o declaratie in care erau acoperite cu marker negru principalele castiguri. Narcis Neaga, seful .

DETALII INCREDIBILE: Modalitatea prin care hackerii au atacat spitalele din Romania

Hackerii care au atacat recent spitalele din Romania nu vor primi niciun ban drept rascumparare, acestea reusind sa recupereze deja mare parte din informatii de la alte institutii din sistemul medical. Mai.

Transalpina, necirculabila: ce s-a intamplat pe cel mai frumos drum din Romania

Transalpina este unul dintre cele mai reprezentative si spectaculoase drumuri nationale din Romania. Din pacate, vremea din ultima perioada a facut-o necirculabila. Transalpina sau Drumul National 67C a fost din totdeauna unul mai deosebit, nu doar din prisma spectacolului, ci si a dificultatilor derivate din procesul de intretinere. Altitudinea foarte ridicata au pus mari probleme .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )