Libnet.ro
UNICEF

05:30

El e singurul elev din tara care a obtinut nota 10 la toate disciplinele de la Evaluarea Nationala. Nivelul de dificultate a subiectelor de la matematica a fost mediu spre usor

Antena3 Antena3,
El e singurul elev din tara care a obtinut nota 10 la toate disciplinele de la Evaluarea Nationala. Nivelul de dificultate a subiectelor de la matematica a fost mediu spre usor

Eduard Mastalier Manolescu este singurul elev din Romania care a luat nota 10 la toate cele trei discipline de la Evaluarea Nationala. Elevul de 14 ani, absolvent al Colegiului National Goethe din. continuă pe Antena3

Singurul elev din Romania care a obtinut 10 pe linie la cele trei probe de la Evaluare Nationala: Foarte multi elevi nu au curajul sa intrebe profesorul cand nu stiu Din perspectiva mea, nu ai cum sa ajungi sa ai succes in viata numai invatand pana la 1

Eduard Mastalier Manolescu este singurul elev pe tara care a luat 10 la toate cele trei discipline pe care le-a avut la Evaluarea Nationala: limba romana, matematica si limba germana. Eduard este absolvent al Colegiului National Goethe din Capitala si vrea sa-si continue studiile tot aici. intr-un interviu pentru HotNews. ro, Eduard a povestit cum a ajuns sa ia media maxima la primul examen din viata lui.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Neamt. Cinci elevi au obtinut nota 10 si la limba romana, si la matematica

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Neamt. Marti, 25 iunie, dupa afisarea rezultatelor, cei care sunt nemultumiti de note pot depune contestatiile.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Teleorman: o eleva din Rosiorii de Vede a obtinut media 10

O singura elev din Teleorman a obtinut note maxime la examenul de Capacitate. Ea este Ioana Sorina Rusu de la Scoala gimnaziala Alexandru Deparateanu din Rosiorii de Vede.

Patru elevi din Alba au obtinut media 10 la Evaluarea Nationala. Rezultatele au fost publicate de Ministerul Educatiei

Patru elevi din Alba au obtinut media 10 laexamenul de Evaluare Nationala. de asemenea, alti peste 50 de elevi au fost notati cu 10 la una dintre cele doua materii.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Tulcea: un singur elev a obtinut media 10

Un singur elev din Tulcea a obtinut note maxime la examenul de Capacitate. El este Teo Sebastian Samata de la Scoala Elena Doamna din Tulcea.

Socul unui elev de nota 10 cand si-a vazut notele de la Evaluarea Nationala. Nu inteleg ce s-a intamplat!

Un elev de nota 10 in clasele V VIII a avut parte de socul vietii lui atunci cand si-a vazut rezultatele de la Evaluarea Nationala. Cea mai mare drama a acestui elev a fost ca n-avea cum sa depuna nici macar contestatie. Motivul? Afla-l in randurile urmatoare. Evaluarea Nationala: elevi de nota 10 care .

Cod galben si cod portocaliu, pana marti noapte, in peste un sfert din tara

ANM a emis un cod portocaliu de intensificari ale vantului, vijelii si cantitati de apa insemnate pentru cinci judete din sud-estul tarii si un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata pentru alte aproximativ 15 judete, ambele avertizari fiind valabile marti pana la ora 23.

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca este la limita supravietuirii artistice. Ion Caramitru: Ceea ce traim acum e fara precedent

Teatrul National Bucuresti, cel mai mare din tara, anunta ca se afla la limita supravietuirii artistice din cauza drasticelor restrangeri bugetare si este obligat sa isi limiteze, deocamdata, activitatile. Managerul TNB, Ion Caramitru, afirma ca ceea ce traim acum, nu numai in Teatrul National, ci absolut in toate institutiile care sunt in subordinea Ministerului Culturii, dar si in institutiile din subordinea Primariei Generale, este fara precedent. Angajatii teatrelor si colaboratorii protesteaza, duminica, in Piata Victoriei, fata de concedierile masive si intarzierile salariale.

Cele mai slabe licee din tara. Au intrat aici elevi cu note de 2 si 3

Doua licee din Dambovita sunt in topul celor mai slabe unitati din tara, conform rezultatelor de la examenele din cadrul Evaluarii Nationale 2019. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3. Cele mai slabe licee din tara. Elevii au intrat cu note de 2 sau 3 Doua licee din Dambovita sunt la coada clasamentului.

Peste 180 de politisti din tara, detasati pe litoral in sezonul estival

Peste 180 de politisti vor fi detasati din tara pe litoral, incepand cu 27 iunie si pana la sfarsitu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )