Libnet.ro
UNICEF

14:15

Singurul judet din tara care a atins pragul pentru validarea referendumului

Antena3 Antena3,
Singurul judet din tara care a atins pragul pentru validarea referendumului

Prezenta la vot, in cele doua zile de referendum, a atins pragul de 30,67% in judetul Suceava, unde au trecut pe la urne 184. 459 de alegatori. Cea mai mare prezenta la vot a fost inregistrata intr-o sectie de. continuă pe Antena3

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Singurul judet carea trecut pragul de validare cu o prezenta la urne de 30,67%

Suceava este singurul judet din tara unde s-a trecut pragul necesar pentru validarea referendumului, cu o prezenta la urne de peste 30%, in conditiile in care la nivel.

Corina Cretu ataca iar Guvernul Dancila: Banii sunt la dispozitia autoritatilor din tara care stiu care sunt pasii pentru a-i folosi. Depinde de ele

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a vorbit, intr-un interviu acordat Adevarul, despre proiectele de infrastructura ale Romaniei pentru care se primesc finantari europene, dar si despre tensiunile dintre Guvern si Comisia Europeana, ministrul Transporturilor Lucian Sova avand recent declaratii in contradictoriu cu aceasta.

Referendum pentru redefinirea familiei: 70 de sectii din tara, fara niciun votant(VIDEO)

In mai multe sectii din tara, comisia a asteptat in zadar votantii. Cifrele prezentate de Biroul Electoral Central arata ca in 70 de sectii de votare din intreaga tara nu s-a prezentat, pana la ora.

Humus retras de la vanzare de un lant de supermarketuri din tara. Produsul este contaminat cu o bacterie periculoasa

O salata de humus a fost retrasa de la vanzare de un lant de supermarketuri din tara, dupa ce s-a descoperit ca produsul este contaminat cu bacteria Listeria. Consumatorii care prezinta simptome.

Trei cutremure inregistrate intr-un judet din Romania, intr-o singura ora

Trei cutremure au avut loc in Muntenia, judetul Ialomita, intr-o singura ora. Cel mai puternic a avut magnitudinea de 2,9 grade pe scara Richter. Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru.

Referendumul pentru redefinirea familiei, in presa internationala: Guvernul vrea sa distraga atentia oamenilor de la modificarile din Justitie care pun capat luptei anticoruptie

Referendumul din Romania privind redefinirea familiei este tratat pe larg si in presa internationala. Jurnalistii straini au acordat spatii ample consultarii populare organizata timp de doua zile in tara.

REFERENDUM FAMILIE 2018.71de sectii de votare din tara cu prezenta de zero la suta

Cei mai multi alegatori inscrisi in listele suplimentare la referendumul de revizuire a Constitutiei, conform datelor de la ora 16:00, sunt la o sectie din Iasi, urmata, in ordine, de.

Cel mai mare spital de copii din tara isi propune DIGITALIZAREA COMPLETA: Asteptarea dupa stat trebuie sa se termine!

Desi pare ireal in Romania, un spital de copii se zbate si a reusit, pana acum, sa iasa din logica paguboasa a sistemului medical autohton. Dupa ce in vara acestui an unitatea a dezvoltat pe cont propriu.

Comunitatile LGBT din intreaga lume felicita Romania pentru rezultatul de la refendum: Val de mesaje de lauda pentru boicotul de la urne (FOTO)

Congratulations Romania este mesajul distribuit masiv in urma referendumului din acest weekend, invalidat din cauza absententei masive de la vot. Numeroase comunitati LGBT au distribuit imagini si mesaje in care.

Legea Offshore |Basescu: Tariceanu vrea sa serveasca pe unii, iar Daddy vrea sa se serveasca pe el. Gazele din Marea Neagra sunt bune pentru noi. N-o sa devenim putere regionala (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu au ajuns sa se certe pe Legea Offshore si sa discute de bani, fapt ce e o prostie in acest stadiu. in opinia fostului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )