Libnet.ro
UNICEF

08:30

Singurul supravietuitor dupa incendiul de la Piatra Neamt a fost externat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Singurul supravietuitor dupa incendiul de la Piatra Neamt a fost externat

Singurul supravietuitor din cei sase pacienti dusi la spitalul de la Letcani in urma incendiului de la Spitalul Judetean Neamt a fost externat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Florin Rosu, scrie News. continuă pe Ziarul Bursa

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la Spitalul Piatra Neamt a fost externat

Singurul pacient care a supravietuit incendiului de la sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt fost externat vindecat de la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, a declarat, vineri, pentru Mediafax, directorul institutiei, Florin Rosu.

Cele mai noi informatii despre singurul supravietuitor al incendiului de la ATI din Piatra Neamt

Singurul supravietuitor al tragediei de la Neamt, acolo unde a fost un incendiu la sectia ATI a spitalului, a fost externat in aceasta saptamana, avand o stare relativ buna.

Mihai Budeanu a fost externat, dupa mai mult de trei saptamani. Mesajul cantaretul de la 3 Sud Est, care a suferit complicatii grave provocate de COVID-19

Mihai Budeanu, solistul trupei 3 Sud Est, a fost externat vineri, dupa mai bine de trei saptamani in care s-a luptat pentru viata, din cauza complicatiilor provocate de noul coronavirus. Cantaretul a transmi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )