Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cele mai noi informatii despre singurul supravietuitor al incendiului de la ATI din Piatra Neamt

Antena3 Antena3,
Cele mai noi informatii despre singurul supravietuitor al incendiului de la ATI din Piatra Neamt

Singurul supravietuitor al tragediei de la Neamt, acolo unde a fost un incendiu la sectia ATI a spitalului, a fost externat in aceasta saptamana, avand o stare relativ buna. continuă pe Antena3

La 40 de ani de la moartea lui John Lennon, apar noi informatii despre criminal. S-ar fi putut evita tragedia?

Pe 8 decembrie 1980, John Lennon l-a privit pe criminalul sau in ochi si a vazut un barbat obisnuit, care-i ceruse un autograf. John n-a ezitat si i l-a oferit. Cateva ore mai tarziu, membrul trupei The Beatles isi dadea ultima suflare. Fusese impuscat mortal in timp ce se intorcea in apartamentul sau din Nw York, cu sotia sa.

Singurul supravietuitor dupa incendiul de la Piatra Neamt a fost externat

Singurul supravietuitor din cei sase pacienti dusi la spitalul de la Letcani in urma incendiului de la Spitalul Judetean Neamt a fost externat, a declarat managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, Florin Rosu, scrie News.

Ambasadorul SUA in Romania continua atacurile la adresa companiilor chineze: Chinezii au dezvoltat tehnologia 5G, cu scopul de a spiona si de a obtine informatii despre tarile noastre

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, a lansat marti un nou atac foarte dur la adresa companiilor chineze, considerand ca nu trebuie tolerate si ca aduc riscuri pentru SUA, Romania, Europa si intreaga lume. in opinia ambasadorului SUA, chinezii au dezvoltat tehnologia 5G, precum si celelalte sisteme, cu scopul de a spiona si de a obtine informatii despre tarile noastre si despre fiecare dintre noi. Declaratiile au fost facute in cadrul unei vizite la centrala nucleara de la Cernavoda, alaturi de Kimberly Reed, presedintele Eximbank SUA.

Aproape 2.000 de noi cazuri de COVID-19 in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj

Aproape 2. 000 de noi cazuri de COVID-19 au fost raportate in Capitala in ultimele 24 de ore. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi este deschis de Cluj, cu 464 de imbolnaviri noi.

Coronavirus, un an de la aparitie: Cele 5 mari necunoscute

Virusul care a dat peste cap viata intregii planete are deja un an de cand a provocat oficial primele imbolnaviri, in orasul Wuhan si provincia Hubei din China, dar inca multe necunoscute - de la modalitatea in care se transmite, cine face o forma usoara si cine risca o forma grava a bolii, ce sechele pe termen lung provoaca aceasta infectie sau cand va veni mult asteptatul moment in care ne vom putea relua viata normala. HotNews. ro a trecut in revista cele mai mari necunoscute despre virus, insotite de explicatii ale specialistilor.

Cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020

Anul acesta, mai mult ca niciodata parca, toti ne-am redescoperit pasiunea pentru a urmari filme si seriale. Iata aici care au fost cele mai urmarite seriale Netflix in Romania in 2020.

Cele mai neinspirate cadouri de Craciun. Sa nu le oferi, niciodata!

Se apropie sarbatorile de iarna iar toata lumea este in cautare de daruri pentru cei dragi. in cazul in care nu doresti sa dai gres cu alegerea lor, iata care sunt cele mai neinspirate cadouri de Craciun, conform unui studiu. Punem pariu ca multe dintre acestea le-ai oferit in alti ani?! Ce sa nu cumperi .

Cele mai bune numere de stand-up comedy. Top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi VIDEO

Ce poate fi mai relaxant, in perioada de pandemie, decat sa te uiti la ceva amuzant?! Daca ai vazut deja toate sitcom-urile interesante, te poti orienta catre cele mai bune numere de stand-up comedy. Afla si tu care sunt top 7 spectacole pe care trebuie sa le vezi! Topul celor mai bune spectacole de stand-up .

Coronavirus |Suedezii vor primi SMS-uri cu cele mai recente masuri de controlare a epidemiei

Toti cei 10,3 milioane de locuitori din Suedia vor primi un SMS care va contine cele mai recente dispozitii guvernamentale adoptate pentru a limita propagarea noului coronavirus, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Cele mai cautate cuvinte pe Google in 2020! Surpriza, coronavirus nu este pe primul loc!

Desi 2020 va ramane in memoria tuturor drept anul pandemiei, surpriza! Cel mai cautat cuvant pe Google in ultimele 12 luni nu a fost coronavirus! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )