Libnet.ro
UNICEF

19:45

Sinteza Zilei. Comoara care ar valora 10 miliarde de dolari

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Comoara care ar valora 10 miliarde de dolari

Romania ar putea sa piarda Codex Aureus, cel mai valoros manuscris din Europa. Codex Aureus este atat de valoros incat, in 1968, Nicolae Ceausescu a garantat un imprumut de 10 miliarde de dolari cu el. Mihai G. continuă pe Antena3

Intel cumpara producatorul de cipuri Altera pentru 16,7 miliarde dolari

Intel, cel mai mare producator de cipuri la nivel mondial, a convenit preluarea companiei rivale Altera, pentru 16,7 miliarde dolari, pentru a compensa declinul cererii in industria PC-urilor prin extinderea pe segmentul cipurilor destinate centrelor de date, care asigura marje mai mari de profit.

Marturie cutremuratoare la Sinteza Zilei. Anchetata si retinuta, desi era nevinovata

Marilena Toma, invitata lui Mihai Gadea in editia de marti a emisiunii Sinteza Zilei, a trecut printr-un cosmar care a durat 9 ani. Fost inspector vamal, femeia a fost retinuta si anchetata in 2006 pentru o.

Sinteza Zilei: Micii campioni ai Romaniei se lupta cu SARACIA

Mihai Gadea a tratat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, situatiile prin care trec copiii din Romania, copiii campioni ai Romaniei. Probabil, in alta tara, cu alte legi si altfel de.

Sinteza Zilei: O vor inchide pana la urma pe Mariana Rarinca?

Cazul Marianei Rarinca a fost subiectul principal al editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3. Cetatenii romani par ca au inteles exact despre ce este.

Mari producatori de tutun, condamnati la plata unor despagubiri de 12,5 miliarde dolari in Canada

Subsidiare ale British American Tobacco, Philip Morris International si Japan Tobacco vor plati despagubiri de circa 15,6 miliarde dolari canadieni 12,5 miliarde dolari), in urma pierderii unui proces in Quebec cu dependenti de tutun si persoane care.

Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Intel a ajuns la o intelegere cu producatorul de procesoare programabile Altera si va cumpara compania cu 16,7 miliarde dolari, cea mai mare tranzactie din istoria Intel. Altera are peste 3. 000 de angajati si vanzari de 1,9 miliarde dolari/an, Ericsson si Huawei fiind cei mai importanti clienti. Altera a refuzat in aprilie o oferta a Intel.

Mari producatori de tutun, condamnati la plata unor despagubiri de 12,5 miliarde dolari in Canada

Subsidiare ale British American Tobacco, Philip Morris International si Japan Tobacco vor plati despagubiri de circa 15,6 miliarde dolari canadieni 12,5 miliarde dolari), in urma pierderii unui proces in Quebec cu.

Sinteza Zilei. Fost membru CSM: Consiliul a scris erata care l-a salvat pe Traian Basescu

Erata cu ajutorul careaia Traian Basescu a ramas la putere in urma votului celor 7,4 milioane de romani care l-au demis a fost scrisa de conducerea CSM cu implicarea sefei Curtii Supreme si a sefului DNA de.

Trei mari producatori de tigari trebuie sa plateasca despagubiri de 12,5 miliarde dolari

Un tribunal canadian a decis, luni, ca subsidiare din Canada ale producatorilor de tigari British American Tobacco, Philip Morris International si Japan Tobacco trebuie sa plateasca amenzi de 15,5 miliarde de dolari canadieni 12,5 miliarde de dolari), cele mai mari compensatii pentru despagubiri din istoria tarii, transmite BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )