Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Hotnews Hotnews,
 Intel face cea mai mare achizitie din istoria sa. Va plati 16,7 miliarde dolari pentru Altera, producator de procesoare pentru centre de date

Intel a ajuns la o intelegere cu producatorul de procesoare programabile Altera si va cumpara compania cu 16,7 miliarde dolari, cea mai mare tranzactie din istoria Intel. Altera are peste 3. 000 de angajati si vanzari de 1,9 miliarde dolari/an, Ericsson si Huawei fiind cei mai importanti clienti. Altera a refuzat in aprilie o oferta a Intel. continuă pe Hotnews

Preturile alimentelor au crescut la raft cu 0,33% in aprilie 2015, fiind cea mai mare majorare din ultimii trei ani

Preturile alimentelor au crescut la raft cu 0,33%, potrivit unei analize facuta de ministerul Agriculturii care se bazeaza pe cele mai recente datele ale Institutul National de Statistica. Informatiile au fost.

Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace

Nu putem vorbi despre masini electrice si sa nu incepem cu Tesla. Trebuie sa va obisnuiti ca in fiecare articol voi strecura doua-trei picaturi de istorie. Pana la urma, ce e mai interesant decat inceputul oricarui lucru? Bun. Lumea putin mai informata stie ca atunci cand spui Tesla spui Elon Musk. Aprofundam putin si va [] Tesla S, cea mai mare revolutie auto de la Modelul T incoace Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Tara noastra - cea mai mare crestere a comertului ilicit cu tigarete din UE

Consumul de tigarete contrafacute si de contrabanda a crescut in tara noastra, in ultimul an, de la o medie de 10,9% in 2013, la 15,6% din consumul total, reprezentand cea mai mare crestere inregistrata la nivelul UE, potrivit unui studiu realizat de catre KPMG pentru British American Tobacco, Imperial Tobacco, Japan Tobacco International si Philip Morris International, care precizeaza ca cele mai afectate zone sunt Nord-Est, cu 33%, respectiv Vest, cu 28% prezenta a produselor ilicite. Anul trecut, 89% din totalul tigaretelor contrafacute au avut timbru de Ucraina iar Jin Ling, Marble si Ashima sunt printre cele mai traficate tigarete pe piata romaneasca, mai precizeaza studiul.

Germania a inregistrat cea mai scazuta natalitate din lume

Germania a devenit tara cu cea mai mica natalitate din toata lumea, cu o rata de 8,3 nasteri la 1. 000 de locuitori, in timp ce Japonia, cea care a ocupat pana in 2013 aceasta pozitie, are o rata de 8,4 nou-nascuti la 1. 000 de locuitori, potrivit Bloomberg.

Ziua Copilului sarbatorita in avans la bordul celui mai mare avion din flota TAROM (VIDEO)

Mai multi copii au sarbatorit Ziua Copilului in avans, chiar la bordul celui mai mare avion din flota TAROM, informeaza B1 TV. Un pilot experimentat le-a prezentat micutilor aeronava cu care, de obicei, pleaca in.

Dinamo-Astra 0-2: Alb-rosii au terminat sezonul pe locul 7, cea mai slaba clasare din ultimii 43 de ani

Formatia Dinamo Bucuresti a fost invinsa, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Astra Giurgiu, intr-un meci contand pentru etapa a XXXIV-a, ultima a Ligii I, scrie Digi Sport. Pentru Dinamo,.

VIDEO Acum 34 de ani Romania a fost mai aproape ca oricand de titlul mondial la fotbal. Povestea echipei care a obtinut cea mai mare performanta pentru FRF

Acum 34 de ani, Romania a fost mai aproape ca oricand de titlul mondial la fotbal si doar ghinionul a facut ca Balint, Andone, Rednic, Gabor si ceilalti sa nu fie cei mai buni din lume.

Cazuri incredibile inscrise in Cartea Recordurilor Sexuale: cel mai mare penis, cel mai larg vagin si orgia cu cei mai multi participanti

The Guinness Book of Records are o replica numita Sex World Records, dar aceasta din urma este dedicata numai recordurilor sexuale din intreaga lume. Cartea Recordurilor Sexuale include informatii despre posesorul celui mai mare penis din lume, despre cea mai batrana prostituata sau despre femeia cu cel mai puternic vagin.

Intel ar pune 16 miliarde la bataie pe viitorul tehnologiei

Intel a anuntat achizitia unui important producator de chip-uri pentru suma uriasa de 16,7 miliarde de dolari. Industria procesoarelor nu se bucura de o crestere impresionanta. Intel este cea mai mare companie de pe aceasta piata, insa in ultimele luni a devenit din ce in ce mai clara necesitatea de a se extinde si pe [] Intel ar pune 16 miliarde la bataie pe viitorul tehnologiei Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Prima crima din istoria omenirii este mai veche decat ai fi crezut

In Biblie, crima care a schimbat omenirea este cea savarsita de Cain contra fratelui sau Abel. in realitate, lucrurile stau putin altfel si oamenii de stiinta au acum informatii cu privire la cea care ar putea fi prima crima din istoria omenirii. Evolutia este un lucru interesant si plaseaza omul pe o traiectorie dificila, care [] Prima crima din istoria omenirii este mai veche decat ai fi crezut Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )