Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Imaginile cu Klaus Iohannis care te vor lasa mut

Mihai Gadea a prezentat, marti seara, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron care il asteapta in strada pe Klaus Iohannis. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Ura, noua politica de stat in Romania

Ura a devenit noua politica de stat in Romania. Mihai Gadea a prezentat, marti, la Sinteza zilei, cateva dintre motivele care au condus la aceasta situatie si cateva dintre cele mai importante stiri care.

Sinteza zilei. Romania, discreditata la o televiziune din Austria

Romania este discreditata grav intr-un material prezentat la televiziunea de stat din Austria. Imaginile au fost prezentate, marti, de Mihai Gadea, la Sinteza zilei. Stire in curs de.

Klaus Iohannis, despre remanieri: Voi lua o decizie dupa sarbatorile dedicate Zilei Nationale. CCR nu are ce sa spuna aici

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, luni seara, ca va lua o decizie in ceea ce priveste remanierea ministrilor de la Transporturi Lucian Sova) si Dezvoltare Paul Stanescu) doar dupa sarbatorile.

Sinteza zilei. Dezvaluirile anului despre razboiul dintre serviciile secrete din Romania

Mihai Gadea a revenit, luni seara, in forta la Sinteza zilei cu dezvaluirile anului. Antena 3 a pus mana pe documentele care devoaleaza razboiul serviciilor secrete. Nu mai putin de trei sefi de servicii.

Klaus Iohannis si Emmanuel Macron vor semna, marti, la Paris, o Declaratie politica privind Parteneriatul strategic dintre cele doua tari

Presedintii Klaus Iohannis si Emmanuel Macron vor semna, marti, la Paris, o Declaratie politica privind Parteneriatul strategic dintre cele doua tari. Parteneriatul strategic dintre Romania si Franta a fost lansat in anul 2008 si a avut o foaie de parcurs pana in 2017.

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

TRAIAN BASESCU: Klaus Iohannis, favorit pentru al doilea mandat de presedinte

Fostul presedinte al tarii, actualul senator Traian Basescu sustine ca in cursa pentru prezidentialele care vor avea loc in toamna anului viitor, dreapta politica romaneasca trebuie sa aiba un singur candidat - Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis si Emmanuel Macron au semnat Declaratia politica privind Parteneriatul strategic dintre Romania si Franta. Ce au discutat cei doi sefi de stat la Palatul Elysee (FOTO)

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, la Palatul Elysee, cu omologul sau francez, Emmanuel Macron, ocazie cu care cei doi sefi de stat au semnat Declaratia politica privind Parteneriatul strategic.

Klaus Iohannis, primit de Emmanuel Macron. Cei doi lideri semneaza Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta

Presedintele Klaus Iohannis semneazaastazi impreuna cu presedintele Emmanuel Macron o declaratie politica privind Parteneriatul Strategic dintre Romania si Franta. Anuntul a fost facut de Klaus.

Adina Florea, noul procuror de caz in dosarul Onea-Negulescu, dupa ce Klaus Iohannis a respins-o la sefia DNA

Respinsa de Klaus Iohannis la sefia DNA, Adina Florea revine in prim-plan. Potrivit unor surse din justitie, Adina Florea noul procuror care face investigatii in dosarul in care Lucian Onea si Mircea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )