Libnet.ro
UNICEF

05:00

Sinteza zilei. Ce ii deprima cel mai tare pe romani

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Ce ii deprima cel mai tare pe romani

An de an, pe 20 ianuarie, in a treia zi de luni din luna, se sarbatoreste Blue Monday. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Sondajul de opinie al anului. Suprize majore!

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, un vox populi privind cele mai fierbinti subiecte politice ale momentului.

Acesta este cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat. in cateva minute adormi bustean

Cel mai puternic somnifer natural cu efect imediat.

Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl. Iata ce studii trebuie sa ai

Lidl Discount SRL cu o cifra de afaceri de 7,7 miliarde lei, anul trecut, este unul din jucatorii importanti de pe piata de retail din Romania. De altfel este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa. Care este cel mai mare salariu care se plateste la Lidl Istoria Lidl a inceput in .

Eurostat: Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, tarile cu cel mai ridicat procentaj al gospodariilor cu probleme la plata utilitatilor

Aproape 7% dintre gospodariile din Uniunea Europeana nu au putut in 2018 sa-si plateasca la timp facturile la utilitati caldura, electricitate, gaze naturale, apa etc. ), din cauza dificultatilor financiare, iar cel mai ridicat procentaj se afla in Grecia, Bulgaria, Croatia si Romania, arata datele publicate luni de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Acesta va fi cel mai bun Samsung S20: Ultra e monstrul specificatiilor

Samsung S20 ar urma sa fie prezentat pe 11 februarie. Pana atunci, e mai clar ce va avea Samsung S20 Ultra, versiunea premium care sa domine lumea telefoanelor pana la toamna. Pe baza.

Budapesta, orasul european cu cel mai mare numar de calatori care merg cu metroul usor si tramvaiele clasice

Budapesta, Praga si Paris sunt orasele europene cu cei mai multi calatori in sistemele de metrou usor si tramvai clasic, arata un raport care mentioneaza ca, dupa anul 2000 un total de 70 de orase europene au re)deschis linii de tramvai sau de metrou usor. Raportul este realizat de International Association of Public Transport UITP).

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )