Libnet.ro
UNICEF

16:45

Sinteza zilei. Elena Udrea, primul interviu dupa sosirea in Romania. Ce mesaj transmite prin intermediul Antena 3

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Elena Udrea, primul interviu dupa sosirea in Romania. Ce mesaj transmite prin intermediul Antena 3

Elena Udrea a acordat Antena 3 primul sau interviu dupa sosirea in Romania, raspunzand intrebarilor adresate de producatorul general al emisiunii Sinteza zilei, Mihaela Andrei. Stire in curs de. continuă pe Antena3

Elena Udrea, prima reactie dupa venirea in Romania: M-am intors in tara. Am renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica

Elena Udrea a venit cu o prima reactie dupa ce s-a intors in Romania. Fostul ministru al Turismului sustine ca a venit acasa si a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat din Costa Rica. Da, m-am.

Planul Elenei Udrea din urma cu cateva zile, dezvaluit in direct la Sinteza zilei

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica. Ce se va intampla acum

Elena Udrea a parasit Costa Rica si a aterizat la Frankfurt. Ce a mentionat Tabacaru, apropiat al fostului ministru? Ce se va intampla acum cu logodnica lui Adrian Alexandrov? UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, potrivit Realitatea TV. Avionul cu care fostul ministru a plecat din Costa Rica a facut escala la Frankfurt, .

UPDATE: Elena Udrea ar fi ajuns in Romania, dupa ce a plecat duminica seara din Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica, impreuna cu mama si fiica sa, si se afla in Europa, potrivit An.

Sinteza zilei. Imagini in premiera cu Elena Udrea in Romania

Mihai Gadea a prezentat, luni, la Sinteza zilei, noi imagini exclusive cu Elena Udrea in Romania. Stire in curs de actualizare .

Sinteza zilei. De ce a ales Udrea sa intre in tara pe la Giurgiu. Dezvaluirea facuta de Cornel Tabacaru

Iubitul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a declarat luni ca aceasta a ales sa intre in Romania pe la Giurgiu, dupa ce anterior s-a aflat intr-un avion care a dus-o de la Frankfurt la Sofia. Citeste si:.

Cine nu o vrea pe Elena Udrea in Romania. Pe cine ar putea deranja dezvaluirile fostului ministru

Elena Udrea a decis sa revina in Romania, dupa aproape un an si jumatate de la fuga in Costa Rica. Unul dintre apropiatii fostului ministru al Turismului este de parere ca multi nu isi doresc ca Udrea sa stea in Romania, intrucat ar avea foarte multe lucruri de spus, care nu le-ar face bine. Elena .

Tara care ar reprezenta cea mai buna alegere pentru Elena Udrea, dupa ce a parasit Costa Rica

Elena Udrea a plecat din Costa Rica si s-ar putea intoarce in Romania. Imaginile exclusive au fost prezentate, duminica seara, in Editia speciala moderata de Sabina Iosub. Elena Udrea s-a urcat in avion.

Elena Udrea s-a intors. Ce o asteapta acasa

Retinuta in Costa Rica in baza unei condamnari definitive la sase ani de inchisoare, Elena Udrea s-a intors in tara dupa deciziile CCR cu privire la completele de judecata de la Curtea Suprema. Chiar si in contextul celei mai recente decizii a Curtii Constitutionale CCR) situatia ei nu este atat de simpla pe cat s-ar putea crede la prima vedere.

Elena Udrea s-a intors in tara

Elena Udrea a anuntat ca s-a intors in Romania, in aceasta dimineata, prin vama Giurgiu, precizand ca a renuntat de bunavoie la statutul de refugiat in Costa Rica, decizie pe care a luat-o imediat dupa ce a fost eliberata din inchisoare in decembrie anul trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )