Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Imagini de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft

Mai multe fotografii de la intalnirile celor care luau spaga in dosarul Microsoft au fost prezentate in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. in imaginile realizate in fata hotelului lui Dorin. continuă pe Antena3

Regele Valsului, Andre Rieu, la Sinteza Zilei: M-as muta in Bucuresti

Editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza Zilei a avut un invitat de marca. Andre Rieu a venit in platoul emisiunii, pentru a sta de vorba cu Mihai Gadea, inaintea celor sase concerte pe care acesta le are.

Darius Valcov, la Sinteza Zilei: Sunt nevinovat. Demisia mea este un gest cat se poate de normal in astfel de circumstante

Ministrul Darius Valcov a declarat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, ca si-a prezentat demisia din functia de ministru al Finantelor pentru a nu afecta imaginea Guvernului si a Romaniei. Darius.

Sinteza Zilei. Fabrica de bani a primarilor. Ancheta privind afacerile lui Liviu Negoita

O ancheta despre afacerile si averea fostului primar al sectorului 3 Liviu Negoita a fost prezentata in editia joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. Sub conducerea lui Liviu Negoita, Primaria sectorului 3 a.

Imagini socante. Ce se intampla cu un turist strain in Ferentari

Mihai Gadea a prezentat in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei imagini socante din cartierele bucurestene Rahova si Ferentari. Reporterii Observator au facut in 2014 un experiment pentru a vedea.

Sinteza Zilei. Marian Vanghelie stia de ancheta DNA in cazul sau

Marian Vanghelie s-a intors in catuse in arestul politiei, despre care spune ironic ca ii ofera conditii de cazare excelente. Procurorii DNA spun ca a incercat sa-i convinga pe martorii din dosar sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )