Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAIAN BASESCU: Klaus Iohannis, favorit pentru al doilea mandat de presedinte

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Klaus Iohannis, favorit pentru al doilea mandat de presedinte

Fostul presedinte al tarii, actualul senator Traian Basescu sustine ca in cursa pentru prezidentialele care vor avea loc in toamna anului viitor, dreapta politica romaneasca trebuie sa aiba un singur candidat - Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Dacian Ciolos nu are sanse la prezidentiale. Va trebui sustinut Klaus Iohannis. Pe Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus, nu ales

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Dacian Ciolos nu are sanse de a castiga alegerile prezidentiale de anul viitor si ca opozitia ar trebui sa-l sustina pe Klaus Iohannis. Pe Dacian Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus. il pui ministru, e ministru, il pui consilier, e consilier, il pui comisar european, e comisar european, dar nu il vad ales, a spus Basescu.

Traian Basescu, despre revocarea ministrilor si a procurorul general: Nimeni nu ii poate pune pixul in mana presedintelui sa semneze, nici mama Curtii Constitutionale

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut duminica seara ca nu exista nimic in lege care sa il oblige pe Klaus Iohannis sa semneze revocarea ministrilor precum doreste Guvernul si nici pe cea a.

Traian Basescu, despre demersul lui Augustin Lazar: Cum Dumnezeu sa ataci in instanta un raport de evaluare?

Traian Basescu a vorbit despre demersul lui Augustin Lazar carea depus, la Curtea de Apel Alba Iulia, o cerere de suspendare a procedurii de revocare din functie. Nimeni nu ii poate pune presedintelui.

KLAUS IOHANNIS: Romania este puternic atasata de principiile si valorile europene

Presedintele Klaus Iohannis spune, intr-un mesaj transmis la Adunarea Generala a Centrului European pentru Problemele Lucratorilor, ca un succes al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene inseamna rezultate concrete pentru cetatenii europeni.

Transportatorii fac apel la Klaus Iohannis sa accepte demisia lui Lucian Sova

Transportatorii din Romania fac apel la Klaus Iohannis sa accepte demisia ministrului Transporturilor. in opinia acestora, Lucian Sova nu a facut absolut nimic in mandatul sau pentru transportatorii rutieri.

VIDEO Emmanuel Macron saluta actiunile lui Klaus Iohannis pentru apararea valorilor europene si a statului de drept

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, a precizat marti ca va discuta cu Klaus Iohannis despre situatia statului de drept in Europa si a salutat in acest context actiunile presedintelui roman) pentru a apara valorile europene si de a se lupta impotriva tuturor formelor de recul in acest domeniu.

Klaus Iohannis, despre criza ruso-ucraineana: Vom fi pregatiti sa reactionam proportional

Presedintele Klaus Iohannis a avut, luni, prima reactie oficiala dupa incidentele militare dintre Rusia si Ucraina din Marea Azov. Seful statului a afirmat ca Romania e pregatita pentru orice masura,.

Klaus Iohannis, despre noua criza Rusia-Ucraina: Pentru romni nu exista niciun motiv de ngrijorare / Suntem pregatiti pentru orice scenariu

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara ca Romania este pregatita pentru orice scenariu in ceea ce priveste noul acces de tensiune dintre Rusia si Ucraina, subliniind in acelasi timp ca pentru romani nu exista niciun motiv de ingrijorare.

Klaus Iohannis: Noi colaboram cu guvernul pentru presedintie si ne vom prezenta bine. Nu am de gand sa transfer divergentele din politica interna in presedintia UE

Klaus Iohannis da asigurari ca Romania se va prezenta foarte bine in cele sase luni in care va detine presedintia Uniunii Europene, aratand ca el Administratia Prezidentiala colaboreaza foarte bine cu Gu.

Klaus Iohannis, dupa ce UE a aprobat acordul de Brexit: Am obtinut pentru romanii garantarea tuturor drepturilor, cat si clarificarea exacta in declaratie ca nu vor fi introduse vize pe viitor (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a salutat semnarea acordului de Brexit intre Uniunea Europeana si Marea Britanie aratand ca documentele agreate au un rol extrem de important pentru a stabili felul in care va decurge.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )