Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Muftiul Iusuf Murat explica toate detaliile referitoare la cea mai mare moschee din Europa

Muftiul Iusuf Murat a explicat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, ca dansul considera ca este necesara construirea unui lacas de cult pentru aceasta minoritate. Consider ca este necesara. continuă pe Antena3

Primele informatii oficiale despre moscheea care se va construi in Capitala: Va avea o capacitate de 1000 de locuri si nu va fi cea mai mare din Europa/ Muftiul Iusuf Murat: Daca nu se va dori finantare de la statul turc, solicit ca statul roman sa finan

Victor Opaschi, secretarul de stat pentru Culte si muftiul Iusuf Murat, liderul spiritual al comunitatii musulmane din Romania, au oferit, luni, primele explicatii oficiale referitor la moscheea care ar urma sa se construiasca in Capitala pe bd. Expozitiei. Astfel, lacasul de cult ar urma sa aiba o capacitate de circa 1. 000 de locuri, un parc pentru copii, o fantana arteziana si un loc de ablutiune spalare) si o sala de clasa pentru maxim 20 de copii care doresc sa studieze abecedarul religiei musulmane. Muftiul Iusuf Murat spune ca initial a propus ca moscheea sa fie finantata de statul turc, costurile ridicandu-se la circa 1 milion de euro, insa daca nu se doreste acest lucru, statul roman poate da bani pentru edificiu.

Muftiul Iusuf Murat demonteaza acuzatiile lui Traian Basescu

Moscheea care va fi construita pe terenul din zona Bulevardului Expozitiei din Bucuresti nu va fi cea mai mare din Europa, a precizat Muftiul Iusuf Murat, liderul comunitatii musulmane din Romania, mentionand ca.

Muftiul Iusuf Murat, noi precizari despre moschee

Muftiul Iusuf Murat, liderul comunitatii musulmane din Romania, a declarat, marti, ca moscheea care va fi construita pe terenul din zona Bulevardului Expozitiei din Bucuresti nu va fi cea mai mare din Europa.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Nu am facut niciodata absolut nimic ilegal

Unul dintre cele mai asteptate interviuri ale momentului, la Sinteza Zilei. Premierul Victor Ponta va explica de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce.

Sinteza Zilei: Sunteti de acord ca statul roman sa contribuie cu bani publici pentru construirea Catedralei Mantuirii Neamului?

Mihai Gadea a lansat, in editia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, o dezbatere privind construirea Catedralei Mantuirii Neamului, la care sunt invitati si romanii sa participe. Invitatii lui Mihai.

Emisiunea Sinteza Zilei, lider de audienta pe nisa de stiri, luni seara

Postul Antena 3 a fost cel mai urmarit post de stiri din Romania, luni seara, pe intervalul emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai GadeaInterviul cu premierul Victor Ponta a fost de un real interes.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o inainte

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte-prim ministru si ce crede cu.

Victor Ponta, la Sinteza Zilei: Daca imi dau demisia de la Guvern, inseamna ca dau tara celor care au distrus-o

Premierul Victor Ponta a explicat, intr-un interviu amplu acordat in emisiunea Sinteza Zilei, de ce s-a retras de la conducerea PSD, cat de departe va merge razboiul presedinte - prim-ministru si ce crede cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )