Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sinteza Zilei. Poveste incredibila de viata: Dupa 22 de ani, Razvan a reusit sa-si miste picioarele

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Poveste incredibila de viata: Dupa 22 de ani, Razvan a reusit sa-si miste picioarele

In urma cu 22 de ani, Razvan Iordache a avut un accident. Elev la Liceul Militar, baiatul plonjeaza intr-o apa si paralizeaza. De atunci s-a luptat pentru viata lui. Cu ajutorul mamei si familiei. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Tatal romanului ranit in atacul de la Las Vegas, noi detalii despre starea in care se afla fiul sau

Un roman se afla printre cei peste 500 de raniti ai atacului armat din Las Vegas. Tatal lui Luca Iclodean a intrat in direct in emisiunea Sinteza Zilei si a oferit noi detalii despre starea de.

O.J. Simpson a fost eliberat din inchisoare dupa noua ani de detentie

Simpson, fostul star al fotbalului american, a fost pus in libertate conditionata duminica, dupa noua ani petrecuti in spatele gratiilor, intr-un penitenciar din Nevada, pentru un jaf armat.

Sinteza Zilei: Practici halucinante ale procurorilor DNA. Fiica procuroarei Moraru a fost si ea sunata de anchetatori

Dupa ce Ana Maria Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale Permanente, a declarat ca procurorii de la DNA Ploiesti i-au sunat copilul ca sa o citeze in calitate de suspect, fosta procuroare DNA Mihaela.

Accident mortal in Constanta. Un tanar de 24 de ani s-a stins din viata, dupa ce a intrat cu masina intr-un copac

Un tanar in varsta de 24 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a intrat intr-un copac cu masina pe care o conducea. Pentru a scoate barbatul din autoturism a fost nevo.

Business Report:Care sunt romanii care au strans cei mai multi bani la pensia privata;Scumpirea carburantilor aduce si majorarea tarifelor la taxi pentru prima data dupa opt ani;Romania are drumuri mai proaste decat Tanzania, Uganda sau Burundi

Dupa ce a distrus Astra Asigurari, lichidatorul vrea sa scape de propriile greseli. Un raport copiat integral din informarile date strict confidential Autoritatii de Supraveghere Financiara este folosit. Carmistin a preluat Avicola Targu Jiu si pregateste investitii de 20 de milioane de euro. Grupul agricol Carmistin, specializat in productia, procesarea si comercializarea carnii, a anuntat ca a preluat toate fermele.

INCREDIBIL! intors in tara dupa 16 ani, un barbat s-a trezit cu 86 de cavouri pe terenul sau (FOTO)

Situatie revoltatoare pentru doi soti din Iasi, comuna Ruginoasa, care s-au trezit cu 86 de morminte pe terenul lor, dupa ce s-au intors de la munca din Italia, potrivit libertatea. ro. Ambii soti au stat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )