Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sinteza Zilei: Povestea incredibila a fratilor adoptati din Romania, care s-au regasit in SUA dupa 18 ani

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Povestea incredibila a fratilor adoptati din Romania, care s-au regasit in SUA dupa 18 ani

25 de perechi de blugi. Pentru atat l-a dat familia pe Ionut, la inceputul anilor 90, mamei din America. Un pret ridicol care a schimbat, insa, in bine destinul unui copil bolnav. Ajuns in Statele Unite, Ionut. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Interceptari explozive in care Bercea vorbeste despre spaga

In cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei, Mhai Gadea a prezentat o serie de interceptari explozive in cazul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Este nu doar in.

SINTEZA ZILEI. Dovada aliantei PNL-Udrea-Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in cadrul editiei de marti a emisiunii Sinteza zilei, dovezile care confirme o alianta intre Partidul National Liberal, Elena Udrea si presedintele Traian Basescu. Un prim indiciu in.

Mai cumpara cineva ziare? Cum stau la vanzari titlurile din Romania

Ziarele din Romania au inregistrat o scadere a tirajelor in perioada ianuarie-martie 2014, continuand tendinta ultimilor ani. Publicatii precum Adevarul, Evenimentul Zilei sau Romania Libera vand sub 15. 000 de exemplare, exceptia fiind Ziarul.

Fiscul, marele dusman al celui mai bogat om din Romania. TOATA averea lui Ioan Niculae este sub SECHESTRU

Probleme mari pentru Ioan Niculae, cel mai bogat om de afaceri din Romania. Fiscul a pus sechestru pe toate bunurile sale. Si nu sunt deloc putine. Mai multe publicatii i-au evaluat averea la o suma cuprinsa.

Bombe chimice frumos colorate. Dulciuri care pot imbolnavi copiii, in magazinele din Romania

Dulciuri care provoaca sindromul ADHD, sindromul de hiperactivitate cu deficit de atentie, se gasesc cu usurinta in magazinele din Romania. Si putini sunt parintii care isi dau seama ca aditivii prezenti.

Portrete ale oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi. Doua persoane din Romania, incluse intr-un documentar despre saracie

Un portret al unei fetite din Romania si cel al unui tanar roman au fost incluse pe o lista a oamenilor care traiesc cu un dolar pe zi prezentata de jurnalistii The Guardian. Jurnalistii britanici.

Fetita aceasta inocenta a devenit vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania!

Daca in copilarie era o fetita inocenta cu plete balaie, acum Sophia s-a transformat in vedeta cu cel mai spectaculos look din Romania si uimeste de fiecare data prin tinutele nonconformiste pe care le afiseaza atat pe scena, cat si la evenimente mondene sau in videoclipurile sale.

Mafiotul Vincenzo Cesarano, liderului Camorrei, extradat din Romania

Vincenzo Cesarano, cel mai periculos mafiot italian dat in urmarire internationala pentru escrocherie si frauda si unul dintre cei 100 cei mai periculosi infractori cautati de politia italiana, este extradat, joi, din Romania .

O companie energetica de stat din Romania va face o achizitie in regiune

O companie energetica de stat din Romania va face, pana la finele acestui an, o achizitie in regiune, a anuntat, ieri, intr-o conferinta, ministrul delegat pentru Energie, Razvan Nicolescu.

Angajatorii din Romania pot emite vouchere de vacanta

Camera Deputa and tilor a aprobat ieri, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, prin care angajatorii din Romania, atat in sectorul public cat and si cel privat, pot acorda vouchere de vacanta in limita a maxim sase salarii minime brute pe economie, transmite un comunicat remis redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )