Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sinteza Zilei: Prietena Elenei Udrea, dezvaluiri explozive

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Prietena Elenei Udrea, dezvaluiri explozive

Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a explicat ce o punea sa faca fosta blonda de la Cotroceni. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de atazi a emisiunii Sinteza Zilei denuntul. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: Investitii INUTILE de peste 500 de milioane de euro in mandatul Elenei Udrea

Sute de milioane de euro au fost cheltuite in timpul mandatului Elenei Udrea la carma ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. O suma imensa pompata in proiecte care mai de care mai inutile.

Udrea era folosita de Basescu sa isi atace adversarii dar si aliatii politici. Dezvaluiri explozive in cartea Adrianei Saftoiu despre relatia celor doi

Elena Udrea era folosita de Traian Basescu sa isi atace adversarii dar si aliatii politici, potrivit fostei consigliere prezidentiale, Adriana Saftoiu. Tot Udrea era cea care suna la patronii televiziunilor.

Sinteza Zilei. EXPLOZIV! O specialista in oi, mulge milioane de la Turism

Inainte de a pleca de la Ministerul Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a gandit sa dea un contract de publicitate. 17,2 milioane fara lictatie. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii Sinteza.

Sinteza Zilei. EXPLOZIV! O specialista in oi mulge milioane de la Turism

Inainte de a pleca de la Ministerul Dezvoltarii, Elena Udrea, s-a gandit sa dea un contract de publicitate. 17,2 milioane fara licitatie. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de astazi a emisiunii.

Sinteza Zilei: Imagini nevazute! Cum ii spune Rudel Obreja lui Lucian Bute sa ii multumeasca doamnei

Mihai Gadea va invita sa vedeti cum poate fi filmat un eveniment din mai multe unghiuri. Elena Udrea a organizat in Romania o gala de box. Anchetatorii si toate documentele arata ca ea a luat multi bani in ur.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )