Libnet.ro
UNICEF

20:46

Sinteza Zilei: Investitii INUTILE de peste 500 de milioane de euro in mandatul Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei: Investitii INUTILE de peste 500 de milioane de euro in mandatul Elenei Udrea

Sute de milioane de euro au fost cheltuite in timpul mandatului Elenei Udrea la carma ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului. O suma imensa pompata in proiecte care mai de care mai inutile. continuă pe Antena3

Hub-ul global DHL Leipzig, o investitie de peste 500 milioane euro

Investitiile initiale in hub-ul global DHL din Leipzig, Germania, au fost de 360 de milioane de euro, conform afirmatiilor domnului Roy Hughes, vicepresedinte executiv al diviziei Network Operations and Aviation din cadrul DHL Express - cel mai mare furnizor de servicii de curierat din lume.

Business report: Codurile fiscalitatii: 15 probleme de rezolvat pe ultima suta de metri; Care sunt provocarile aplicarii insolventei persoanelor fizice; Compania de Autostrazi da peste sase milioane de euro pentru un desen cu care nu are ce face

Troica imobiliara injecteaza 860 de milioane de euro in Romania. Cei mai mari trei investitori imobiliari de pe piata locala plaseaza inca 860 de milioane de euro in proiecte noi in Romania, majoritatea urmand a fi terminate pana la finalul acestui an. Companiile sunt pentru impozitul forfetar. Initiativa Finantelor de a introduce impozitul forfetar e sustinuta de jucatorii mari din economie care considera ca, in acest fel, firmele mici nu vor mai evita plata taxelor.

Sinteza Zilei: Prietena Elenei Udrea, dezvaluiri explozive

Ana Maria Topoliceanu, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a explicat ce o punea sa faca fosta blonda de la Cotroceni. Mihai Gadea a prezentat in cadrul editiei de atazi a emisiunii Sinteza Zilei denuntul.

Loto 6/49. Premiu de 1,4 milioane euro la extragerea de duminica

Extragere Loto Duminica, 24 mai 2015. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 6,2 milioane lei peste 1,4 milioane euro), iar la Noroc a ramas in joc un report cumulat in valoare de aproximativ 2,4 milioane lei aproximativ 540. 000 euro).

Lichiditate de peste 13 milioane lei

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei aproape 3 milioane euro).

Lichiditate de peste 13 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de peste 13 milioane lei aproape 3 milioane euro).

CNADNR da peste 6 mil. euro pentru un studiu de fezabilitate cu care nu are ce face

CNADNR va cheltui peste sase milioane de euro pentru un studiu de fezabilitate SF) pentru autostrada Targu Mures-Ditrau. Insa pana va incepe constructia autostrazii, SF-ul risca sa fie deja expirat, iar CNADNR nevoita sa scoata alti bani din buget,.

Bucuresti: Peste 500 de persoane au luat parte la Marsul diversitatii. Accept: Societatea o ia inaintea politicienilor

Peste 500 de persoane au participat, sambata, la Marsul diversitatii, in cadrul caruia au militat pentru reglementarea parteneriatului civil si au sarbatorit rezultatele referendumui din Irlanda, informeaza Mediafax. Directorul Accept, Florin Buhuceanu, a declarat cu aceasta ocazie ca societatea o ia inaintea politicienilor.

Peste 500 de persoane au participat la Marsul diversitatii: Vrem parteneriat civil

Peste 500 de persoane au participat, sambata, la Marsul diversitatii, organizat de Asociatia Accept, in cadrul caruia au militat pentru reglementarea parteneriatului civil. Oricata rezistenta ar manifesta P.

Romgaz estimeaza un profit de 340 milioane euro, in 2015

Producatorul de gaze naturale Romgaz Medias SNG) estimeaza ca va inregistra in acest an un profit net de 1,51 miliarde lei 340 milioane euro), in crestere fata de cel bugetat pentru anul trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )