Libnet.ro
UNICEF

17:45

Sinteza zilei. Ce risca Basescu daca deconspira un ofiter acoperit

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Ce risca Basescu daca deconspira un ofiter acoperit

Presedintele Traian Basescu risca demiterea, dar si sa fie acuzat de tradare daca deconspira un ofiter acoperit. Traian Basescu a declarat, marti, ca este obligatia sa sa dezvaluie lucrurile ascunse din. continuă pe Antena3

Cine poate fi si ce risca un ofiter acoperit intrat in cursa pentru Cotroceni

Traian Basescu a promis deconspirarea unui candidat prezidential care ar fi fost ofiter acoperit al serviciilor secrete. Miza ar putea fi un articol din lege care interzice cadrelor militare active sa candideze la prezidentiale.

SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Basescu

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat o serie de documente care arata ca fostul ministru al Justitiei si posibil viitor premier al Romaniei, Catalin Predoiu, a fost.

Sinteza zilei: Cum au ajuns cel putin 100 de milioane de euro in buzunarele unor firme portocalii

Mihai Gadea a continuat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei seria dezvaluirilor privind sumele uriase de bani impartite firmelor apropiate regimului Basescu, aratand cum au fost praduite de.

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Strategul lui Barack Obama, invitatul special al lui Mihai Gadea

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede.

Vesti catastrofale pentru Basescu, diseara, la Sinteza zilei

Aseara, Basescu a gafat inimaginabil : l-a atacat pe strategul pricipalal presedintelui Obama numindu-l o o catastrofa, a recunoscut ca oprotejeaza pe Udrea de 10 ani,a marturisit controlul pe.

Basescu: Daca ma suspenda, cer prelungirea mandatului, n-as vrea sa fiu in pielea lui Ponta in turul 2

Presedintele Basescu a declarat ieri seara, intrebat daca a luat in calcul prelungirea mandatului, avand in vedere cele doua suspendari din functie, ca, daca va fi suspendat din nou, o va face si ii vor trimite martisoare la Cotroceni, adaugand ca nu ar vrea sa fie in pielea lui Victor Ponta, in turul doi.

Basescu: Daca ma suspenda, cer prelungirea mandatului, n-as vrea sa fiu in pielea lui Ponta in turul doi

Presedintele Basescu a declarat, marti seara, ca daca va fi suspendat din nou va cere prelungirea mandatului si ii va trimite martisoare la Cotroceni premierului Ponta. Daca mai fac una, sigur le ce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )