Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sinteza zilei. Romani infectati cu COVID-19, marturii exclusive. Ce simti prima oara cand se instaleaza boala

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. Romani infectati cu COVID-19, marturii exclusive. Ce simti prima oara cand se instaleaza boala

Mihai Gadea a dialogat, joi, la SInteza zilei, cu doua paciente infectate cu coronavirus. Una dintre ele este cadru medical si a luat virusul de la un pacient. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Un medic infectat de la Suceava rupe tacerea: Nici macar o simpla masca chirurgicala nu era pe sectii

Un medic infectat de la Suceava a facut, marti, la Sinteza zilei, dezvaluiri socante despre situatia de la spitalul din Suceava unde zeci de medici au fost plasati in carantina dupa ce au fost infectati cu coronavirus.

Sinteza zilei. Marturie cutremuratoare a unui asistent medical roman din Milano infectat cu COVID-19

Mihai Gadea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv realizat de jurnalista Evghenia Kironaki cu un asistent medical roman din Italia care a fost infectat cu COVID-19.

Sinteza zilei. Un medic sucevean rupe tacerea. Ce a declansat contaminarea in masa de spitalul din Suceava

Un medic de la spitalul de Suceava a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, cum a fost declansata contaminarea in masa care a avut loc acolo. 300 de angajati, dintre care 70 de cadre medicale au fost depistate cu Covid-19 la unitatea medicala suceveana.

CORONAVIRUS |12 romani infectati cu COVID-19 au murit

Autoritatile anunta ca 12 romani infectati cu COVID-19 au murit. Cazul 11: Femeie, 64 de ani, din judetul Suceava, internata in stare grava in Spitalul Judetean Suceava - sectia ATI, unde a fost.

Sinteza zilei. Dr. Streinu-Cercel face profilul persoanei care a infectat cei 50 de medici de la Suceava

Directorul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, prof. Adrian Streinu-Cercel, a facut, marti, la Sinteza zilei, profilul persoanei care ar fi infectat zeci de medici de la spitalul din Suceava.

Spitalul in care s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutati medicii sa isi faca datoria

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, acolo unde au fost vindecati pana acum 51 de pacienti infectati cu coronavirus, are nevoie de ajutor pentru a face fata pandemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )