Libnet.ro
UNICEF

05:45

Spitalul in care s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutati medicii sa isi faca datoria

Adevărul Adevărul,
Spitalul in care s-au vindecat cei mai multi romani infectati cu coronavirus are nevoie de ajutor. Cum pot fi ajutati medicii sa isi faca datoria

Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, acolo unde au fost vindecati pana acum 51 de pacienti infectati cu coronavirus, are nevoie de ajutor pentru a face fata pandemiei. continuă pe Adevărul

Ce schema de tratament a folosit medicul care a vindecat cei mai multi pacienti din Romania

Romanii se bucura pentru faptul ca numarul pacientilor vindecati de coronavirus creste pe zi ce trece. Cu toate astea, se asteapta inca varful imbolnavirilor care pare ca nu e departe, arata specialistii. Ce schema de tratament a folosit medicul care a reusit sa-i insanatoseasca pe cei mai multi de COVID-19? Tratament coronavirus: Ce a folosit .

Medicul de la Timisoara cu cei mai multi pacienti romani vindecati de coronavirus: Asta trebuie sa facem prima oara cand intram in casa!

Dr. Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde 43 de pacienti internati cu noul coronavirus au fost declarati vindecati si externati, a explicat, luni, la Sinteza zilei ce trebuie sa faca romanii ca sa nu se infecteze cu COVID-19.

Presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea (PSD), cere adoptarea unor masuri restrictive la nivel local: Suntem judetul cu cei mai multi cetateni aflati incarantinasau inizolare la domiciliu

In calitate de presedinte al Consiliului Judetean Maramures si vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta CJSU), Gabriel Valer Zetea cere Prefectuluiadoptarea in cadrul CJSU a.

Unul dintre cei mai talentati actori romani, mort la doar 26 de ani. Andrei Nedelea a fost coleg de teatru cu Constantin Cotimanis

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului Alexandru Davila din Pitesti, s-a stins din viata la doar 26 de ani. Unul dintre cei mai talentati tineri actori romani, Nedelea era internat de trei luni la Spitalul Fundeni din Bucuresti pentru un transplant de rinichi. A trecut prin mai multe operatii si au intervenit complicatii.

Sora lui Dani Mocanu, mesajul care i-a revoltat pe multi. Orice profesor cu spaga ma trece

Dani Mocanu este unul dintre cei mai ascultati artisti de manele din Romania. Melodiile sale au ajuns deseori numarul unu in Trending pe You Tube. in plus, manelistul, atat el, cat si mai tanara sa sora, Diana, reuseste sa se mentina in atentia presei, dar si a fanilor. Sora lui Dani Mocanu, mesajul care i-a .

Romania va testa mai multi suspecti de coronavirus: Cum se schimba criteriile de testare

Romania ar urma sa testeze mai multi suspecti de coronavirus. Institutul National de Sanatate Publica a decis luni sa largeasca categoriile de persoane testate, dupa numeroase apeluri ale medicilor in acest sens. Toti pacientii internati in spitale care au simptome de infectii respiratorii acute vor fi testati, la fel si personalul medical care intra in contact cu cazuri confirmate cu coronavirus. in tara noastra au fost facute putin peste 10. 000 de teste, in timp ce in alte tari, numarul persoanelor testate este de ordinul zecilor de mii.

Episcopia Husilor impreuna cu mai multi binefacatori doneaza 20.000 de euro Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui pentru un aparat de testare COVID-19 si pune la dispozitia autoritatilor medicale o Ambulanta

Episcopia Husilor, impreuna cu mai multi binefacatori, prieteni ai Asociatiei Filantropia Ortodoxa Husi, se implica in demersul de achizitionare a unui aparat de testare pentru depistarea noului coronavirus Covid-19, donand suma de 20. 000 euro.

Cine este Bogdan, baiatul care traduce pentru cei cu deficiente de auz, comunicatele MAI. Impresionant!

In aceste zile, de cand Romania a fost lovita de actuala criza pandemica, am avut si vom avea parte de foarte multe declaratii de presa din partea Grupului de Comunicare Strategica. Ceea ce s-a putut observa, de la un moment in colo, este aparitia unui tanar care ajuta la transmiterea informatiilor inclusiv celor cu deficiente .

A murit cantaretul Kenny Rogers. Cum s-a stins unul dintre cei mai mari artisti ai tuturor timpurilor

Unul dintre cei mai mari cantareti de muzica country s-a stins din viata. Acesta a murit la varsta de 81 de ani, arata Variety. Iata anuntul familiei si cum va avea loc inmormantarea! Kenny Rogers a murit! Cum s-a stins cantaretul de muzica country Legendarul cantaret de muzica country a murit acasa. Rogers a dominat .

NFL: Tom Brady, unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a schimbat echipa dupa 20 de sezoane

Tom Brady, considerat unul dintre cei mai mari jucatori din istoria fotbalului american, a semnat cu Tampa Bay Buccaneers, dupa 20 de sezoane petrecute la New England Patriots.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )