Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sinteza Zilei. Teorii socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Teorii socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu a murit intr-un accident cumplit. Designerul a pierdut controlul volanului si a intrat in mai multi copaci. Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din judetul. continuă pe Antena3

Rita Muresan, dezvaluiri-socante dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Oriunde te vor duce sa te inmormanteze, eu voi fi acolo!

Cunoscuta creatoare de moda Rita Muresan tuna si fulgera dupa moartea prematura a lui Razvan Ciobanu. Rita Muresan acuza inflatia de prieteni aparuta peste noapte dupa disparitia.

Catalin Botezatu, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Din cate stiu eu...

Cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu a reactionat dupa moartea lui Razvan Ciobanu intr-un complit accident rutier. Botezatu a facut si o dezvaluire legata de modul in care conducea Ciobanu. Am.

Sinteza Zilei. intrebarile fara raspuns dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Razvan Ciobanu sfarsteste dramatic pe un camp in ziua de Paste. Sunt intrebari inca fara raspuns: era singur? ce s-a intamplat in masina inainte de impact? Sunt si raspunsuri ale.

Oana Roman, dezvaluiri dureroase dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost langa mine atunci

Cunoscuta vedeta din showbiz Oana Roman s-a declarat devastata de moartea prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un accident de masina. Oana Roman a dezvaluit ca Razvan Ciobanu a fost cel cae i-a facut rochia de.

Ilinca Vandici, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: imi voi aminti mereu de tine asa!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu face valuri e tristete in lumea modei si in showbiz-ul din Romania. Vedeta tv Ilinca Vandici a reactionat la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Adina Buzatu, reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: La revedere, prieten drag!

Moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident auto a devastat lumea modei romanesti. Creatoarea Adina Buzatu a reactionat si ea la tragica veste, postand un mesaj scurt si o.

Irina Schrotter, dezvaluiri dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Am multe amintiri si ingrozitor de multe regrete!

Creatoarea de moda Irina Schrotter deplange disparitia prematura a lui Razvan Ciobanu intr-un cumplit accident petrecut in judetul Constanta. Razvan. un suflet minunat, un prieten pe care , cu siguranta,.

Declaratia socanta facuta de un cunoscut medic roman, dupa moartea lui Razvan Ciobanu

Odata cu moartea creatorului de moda Razvan Ciobanu, pe retelele de socializare a aparut un val de ura in care orientarea sexuala a creatorului a fost aprig criticata. Cunoscutul medic Vasi Radulescu.

Raluca Badulescu, mesaj sfasietor dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Vom fi mereu o singura...

Cunoscuta vedeta din showbiz Raluca Badulescu a reactionat la vestea mortii lui Razvan Ciobanu. The way we are . pentru ca suntem si vom fi mereu o singura 10084;65039; Razvan Ciobanu! Drum lin catre lumina,.

Iulia Albu, dezvaluiri ravasitoare dupa moartea lui Razvan Ciobanu: A fost OM cu bune si cu rele si un profesionist in domeniul sau

Cunoscul stilist Iulia Albu a reactionat la anuntul mortii lui Razvan Ciobanu intr-un accident petrecut in judetul Constanta. Odihneste-te in pace Razvan Ciobanu ? Nu o sa insir cuvinte goale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )