Libnet.ro
UNICEF

10:45

Sinteza zilei: Traian Basescu, surprins de jurnalisti la vila din Mihaileanu

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu, surprins de jurnalisti la vila din Mihaileanu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, mai multe fotografii cu fostul presedinte Traian Basescu, care a fost surprins de jurnalisti, astazi, la vila din Strada Mihaileanu. Acolo un. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Violenta fizica si verbala din regimul mafiot. Unde a ajuns tara lui Sa traiti bine!

Mihai Gadea a prezentat miercuri, la Sinteza zilei, imagini cu oamenii regimului mafiot din ultimii 10 ani, care se rezuma la violenta fizica, santaj si amenintari. Vezi in materialul video de mai sus unde a.

Afla unde l-au descoperit jurnalistii Antena 3 pe Basescu Traian, de la 21:30, la Sinteza zilei

Ghici ghicitoarea mea: unde l-au descoperit jurnalistii Antena 3 pe Basescu Traian chiar astazi? Aflati la 21:30 la Sinteza zilei. Si tot diseara un caz strigator la cer, unul dintre cei mai mari eroi in viata.

Sinteza zilei: Averile fabuloase ale protejatilor regimului Basescu

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, o paralela intre averile protejatilor regimului Basescu, printre care si Elena Udrea, si averile acumulate de familia Basescu, in cei.

Sinteza zilei: Acoperitul Turcescu il linseaza pe eroul de la Sevilla

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, atacul acoperitului Turcescu la adresa fostului portar al Romaniei, Helmuth Duckadam, supranumit Eroul de la Sevilla. intr-o postare pe .

Sinteza Zilei. Kevin Spacey, cel mai emotionant discurs la Glorburile de Aur

Mihai Gadea a prezentat la Sinteza Zilei discursul emtionant sustinut de actorul si regizorul american Kevin Spacey la Globurile de Aur. Actorul principal din serialul House of Cards a castigat pentru prima.

Sinteza zilei: Dramele victimelor mafiei imobiliare. O familie se lupta de 12 ani in instanta pentru a nu fi data afara din casa

Marinela Axan, chiriasa unui imobil din strada Serban Voda care se lupta de 12 ani de zile in instanta pentru a nu fi data afara din casa, a vorbit, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, despre.

Sinteza zilei: Imagini cu cei care cereau inchiderea Antenei 3, dar se declara acum Charlie

Mihai Gadea a prezentat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, cateva imagini cu impostorii care se declara acum Charlie, dar care, in trecut, au cerut de nenumarate ori inchiderea postului de.

Elena Udrea: Traian Basescu va alege sa se reimplice in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Elena Udrea a comentat, miercuri seara, in emisiunea Ultimul cuvantde pe B1 TV, cand va reveni fostul presedinte Traian Basescu in viata politica. Traian Basescu va alege sa se reimplice in.

Elena Udrea: Traian Basescu va reveni in viata politica atunci cand va considera de cuviinta

Liderul Partidului Miscarea Populara, Elena Udrea, a declarat ca fostul presedinte Traian Basescu va reveni in viata politica cand va considera de cuviinta.

UPDATE. Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost AMANAT

UPDATE: Procesul dintre Traian Basescu si Sorin Rosca Stanescu a fost amanat pentru data de 25 februarie. Instanta a hotarat sa amane din nou acest dosar. Tot pana la 25 februarie trebuie sa fie depuse mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )