Libnet.ro
UNICEF

13:30

Sinucigasul din Satu Mare loveste din nou: Catarat pe un stalp de inalta tensiune, a pus politia pe jar (VIDEO)

B1 B1,
Sinucigasul din Satu Mare loveste din nou: Catarat pe un stalp de inalta tensiune, a pus politia pe jar (VIDEO)

Un barbat, in vasta de 53 de ani, a amenintat ca se va arunca de pe un stalp de inalta tensiune in zona Podului Galben, din municipiul Satu Mare. Politia a fost alarmata prin Serviciul Unic Apeluri de. continuă pe B1

Sinucigasul din Satu Mare loveste din nou: Catarat pe un stalp de inalta tensiune, a pus politia pe jar (VIDEO)

Un barbat, in vasta de 53 de ani, a amenintat ca se va arunca de pe un stalp de inalta tensiune in zona Podului Galben, din municipiul Satu Mare. Politia a fost alarmata prin Serviciul Unic Apeluri de.

Medicii avertizeaza toti parintii. Un bebelus din Satu Mare a murit dupa ce a baut lapte. Cum s-a produs tragedia

Tragedie in Satu Mare, acolo unde un bebelus, in varsta de trei luni, a murit dupa ce a aspirat lapte. Medicii pediatri trag un semnal de alarma in randul parintilor, solicitand sa fie atenti la regulile pe care acestia trebuie sa le aplice dupa hranirea nou-nascutilor. Medicii nu l-au putut salva Un bebelus de trei .

Medic din prima linie din Satu Mare, mesaj dur: Vom muri pe capete, din cauza incostientei

Mesaj dur al unui medic care se afla in prima linie in lupta cu coronavirusul. Specialist in boli interne, dr. Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, sustine ca vom avea cu totii de suferit, daca nu.

Imagini revoltatoare intr-un magazin din Baia Mare. O clienta ia la palme o vanzatoare pentru ca a rugat-o sa-si puna masca de protectie. Ce amenda a primit

Reactii de nedescris in plina pandemie de COVID-19. Desi legea ne obliga sa purtam masti de protectie in spatii inchise, multa lume ignora cu desavarsire regulile de prevetie impotriva transmiterii comunitare a virusului. Clienta nervoasa, vanzatoare lovita Imagini greu de urmarit au fost surprinse in cursul zilei de ieri, in Baia Mare, acolo unde o .

Clipe de cosmar pentru o femeie din Baia Mare. Sotul a murit chiar sub ochii ei, in timpul unei drumetii in Masivul Ceahlau

Vacanta unui cuplu din Baia Mare s-a incheiat tragic. Barbatul si-a pierdut viata chiar in fata sotiei. incercarile medicilor de a-l resuscita au fost in zadar. O excursie la Cascada Duruitoare din Muntii.

VIDEO Sanctiunea primita de femeia din Baia Mare care i-a dat o palma unei vanzatoare ce ii atrasese atentia ca nu poarta masca in magazin

Femeia din Baia Mare care i-a dat o palma unei vanzatoare ce ii atrasese atentia ca nu poarta masca in magazin a fost amendata cu 500 de lei de catre politisti.

VIDEO Vanzatoare palmuita de o femeie careia ii atrasese atentia ca nu poarta masca, intr-un magazin din Baia Mare

O femeie a palmuit o vanzatoare dintr-un magazin din Baia Mare, dupa ce aceasta a atentionat-o ca nu poarta masca. Politia Maramures face verificari.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )