Libnet.ro
UNICEF

20:45

Medic din prima linie din Satu Mare, mesaj dur: Vom muri pe capete, din cauza incostientei

B1 B1,
Medic din prima linie din Satu Mare, mesaj dur: Vom muri pe capete, din cauza incostientei

Mesaj dur al unui medic care se afla in prima linie in lupta cu coronavirusul. Specialist in boli interne, dr. Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, sustine ca vom avea cu totii de suferit, daca nu. continuă pe B1

Medic din prima linie, apel disperat catre cetateni: Vom muri pe capete. Doar voi ne puteti ajuta!

Un alt medic din linia intai trage un semnal de alarma cu privire la gravitatea situatiei in care ne aflam. Alexandru Sava este medic specialist de interne la Spitalul Municipal din Carei si unul dintre eroii in halat alb care se lupta impotriva noului coronavirus inca de la inceputurile pandemiei. Mesaj dur catre cetateni Cadrele .

Medic din prima linie: Cel putin 50 dintre cele 1.000 de cazuri noi pe zi sunt forme severe. Vor fi 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva

Cel putin 50 dintre cele aproape 1. 000 de cazuri noi de imbolnaviri de COVID-19 inregistrate zilnic sunt forme severe si urmeaza 2-3 saptamani in care este posibil ca oamenii sa nu mai poata ajunge pe un loc la terapie intensiva, neavand practic posibilitatea de a se duce pana la capat lupta pentru viata lor, avertizeaza Dragos Zaharia, medic la Institutul Marius Nasta din Bucuresti, spital din prima linie COVID.

Avertisment dur al unui medic din prima linie anti-Covid: Vom muri pe capete! Doar voi ne puteti ajuta!

Doctorul Alexandru Sava, de la Spitalul Municipal Carei, din Satu Mare, atentioneaza ca efectele noului coronavirus sunt mult mai grave decat multi oameni vor sa recunoasca.

Dr. Virgil Musta a rabufnit: E si personal medical care nu crede in COVID. Ce spune medicul din prima linie despre scenariul negru al Guvernului

Scenariul negru facut de guvern, potrivit caruia Romania ar putea inregistra la jumatatea lui august peste 1. 500 de cazuri zilnice noi de coronavirus, ar putea deveni plauzibil, atrage atentia medicul Virgil Musta, care se afla in prima linie in lupta cu COVID. Un aspect grav subliniat de cel care a vindecat multe astfel de cazuri este acela ca, mai nou, ne confruntam si cu cadre medicale care nu cred in existenta virusului.

Mirabela Dauer, mesaj dur pentru toti romanii. Ce a transmis, in direct, la TV

Indragita cantareata Mirabela Dauer a transmis, intr-o interventie televizata, un mesaj dur tuturor celor care nu respecta normele impuse de autoritati pentru a preveni raspandirea virusului mortal, care face, pe zi ce trece, tot mai multe victime. Mirabela Dauer, mesaj dur pentru romani Cantareata a rabufnit in direct! Mireabela Dauer a spus, intr-un moment de .

Alex Dima, mesaj dur pentru cetateni, in apararea Andreei Esca: Opriti-va! Ignoranta si nepasarea voastra o sa ne coste pe toti!

Unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune, Alex Dima, a transmis recent un mesaj de constientizare pentru toti romanii care pun la indoiala existenta noului coronavirus. Acesta voce a constiintei fiecaruia vine in urma interviului acordat de Andreea Esca, in care a povestit momentele chinuitoare marcate de temutul virus. Efectele fenomenului Andreea Esca in .

Medicii avertizeaza toti parintii. Un bebelus din Satu Mare a murit dupa ce a baut lapte. Cum s-a produs tragedia

Tragedie in Satu Mare, acolo unde un bebelus, in varsta de trei luni, a murit dupa ce a aspirat lapte. Medicii pediatri trag un semnal de alarma in randul parintilor, solicitand sa fie atenti la regulile pe care acestia trebuie sa le aplice dupa hranirea nou-nascutilor. Medicii nu l-au putut salva Un bebelus de trei .

Sinucigasul din Satu Mare loveste din nou: Catarat pe un stalp de inalta tensiune, a pus politia pe jar (VIDEO)

Un barbat, in vasta de 53 de ani, a amenintat ca se va arunca de pe un stalp de inalta tensiune in zona Podului Galben, din municipiul Satu Mare. Politia a fost alarmata prin Serviciul Unic Apeluri de.

Sinucigasul din Satu Mare loveste din nou: Catarat pe un stalp de inalta tensiune, a pus politia pe jar (VIDEO)

Un barbat, in vasta de 53 de ani, a amenintat ca se va arunca de pe un stalp de inalta tensiune in zona Podului Galben, din municipiul Satu Mare. Politia a fost alarmata prin Serviciul Unic Apeluri de.

Medic din Timisoara, semnal de alarma privind noile focare de coronavirus: Transmiterea comunitara este atat de rapida incat nu stiu daca mai putem sa o tinem sub control

Managerul Spitalului de Boli Infectioase din Timisoara, Cristian Oancea, avertieaza ca noile focare de coronavirus sunt tot mai greu de tinut sub control din cauza transmiterii comunitare accelerate. Asa se face c.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )